123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Ecolab afwasmiddel

Ecolab afwasmiddel kopen?

Bestel hier het milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde afwasmiddel van Ecolab. Naast dat dit middel milieuvriendelijk is, wordt uw vaat ook blinkend schoon. Bestel vandaag nog en ontvang het afwasmiddel van Ecolab morgen in huis.


Bestel Ecolab voordelig

Maak op een milieuvriendelijke manier uw vaat schoon met het afwasmiddel van Ecolab. Met Ecolab wordt afwassen een fluitje van een cent. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel het afwasmiddel direct hierboven.

Ecolab afwasmiddel is erg geconcentreerd

Ecolab afwasmiddel is een zeer geconcentreerd middel, waardoor u weinig afwasmiddel nodig heeft om uw vaat stralend schoon te maken. Het afwasmiddel maakt moeiteloos pannen, servies en andere oppervlakken schoon. Deze drogen dankzij het middel op met een prachtige glans. Uw vaat ruikt ook na het wassen naar citroen. Met dank aan het geconcentreerde middel is er minder verpakkingsmateriaal nodig. Erg ecologisch verantwoord dus. Met het Ecolab afwasmiddel heeft u extra lang afwas-plezier, terwijl u ook een steentje bijdraagt aan het behoud van het milieu.

Ecolab is goed voor het milieu

Ecolab is wereldwijd marktleider in het vinden van oplossingen en bieden van services op het gebied van hygiëne om zo mensen en onze aarde te beschermen. Het afwasmiddel van Ecolab is door de minimale verpakking makkelijker af te breken en recyclebaar. Zo helpt het Ecolab afwasmiddel uw vaat stralend schoon te maken en is dit zo min mogelijk belastend voor het milieu.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welk afwasmiddel is milieuvriendelijk?

Er zijn verschillende afwasmiddelen die milieuvriendelijk en ecologisch zijn. Bekende groene afwasmiddel-namen zijn: Marcel’s Green Soap, Ecolab en Neutral. Ecolab reinigt niet alleen grondig, ook laat dit middel uw vaat glanzend opdrogen. Doordat dit afwasmiddel erg geconcentreerd is, heeft u minder nodig en is er zo minder verpakkingsmateriaal nodig.

Waarom zou ik voor Ecolab afwasmiddel kiezen?

Ecolab wasmiddel is niet alleen milieuvriendelijk, het reinigt ook grondig uw vaat en laat uw vaat glanzend opdrogen. Dankzij het extra geconcentreerde afwasmiddel gaat de fles lang mee en kunt u heel wat vaat schoonmaken.

Waar koop ik Ecolab afwasmiddel?

Ecolab afwasmiddel is alleen online te koop. Voor een lage prijs koopt u het afwasmiddel in onze webshop. Als u het vandaag bestelt, heeft u het de volgende dag in huis.
 

Zojuist heeft u alles kunnen lezen over het Ecolab afwasmiddel. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.