123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Afwasteil

Afwasteil kopen?

Op deze pagina vindt u gegarandeerd de afwasteil die u zoekt. Filter op kleur of capaciteit en kies voor een ronde of vierkante teil. Bestel een afwasteil voordelig in onze webshop en geniet van het schoonmaakgemak. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het product morgen al in huis. 


1 - 1 van 1

Afwasteil goedkoop bestellen

De afwasteil is ideaal voor verschillende klusjes in het huis. De teilen komen voor in diverse formaten, kleuren en vormen. Lees hieronder meer over onze afwasteilen of bestel bovenaan de pagina direct het product dat u nodig heeft.

Wat is een afwasteil?

Een afwasteil is een soort teil dat wordt gevuld met heet water en afwasmiddel om hier vervolgens de vaat mee schoon te maken. Deze teil past altijd in de gootsteen, zodat deze makkelijk gevuld kan worden met water. Naast het afwassen, kan de teil ook voor andere doeleinde worden gebruikt, zoals: het maken van een sopje of een voetbad.

De voordelen van een afwasteil

Het gebruiken van een afwasteil heeft veel voordelen. Deze zetten wij voor u op een rijtje:

 Geschikt voor diverse klussen, zoals: afwas, handwas, voetbad of bad voor uw kleintje.
 Goede vervanging voor een emmer.
 Ideaal voor kamperen.
 Bespaart water.

Afwasteil van Rotho kopen

Bij de afwasteilen van Rotho staat stabiliteit en betrouwbaarheid op nummer één. De bakken zijn gemaakt van een robuust kunststof materiaal en dit maakt de bakken erg stabiel, geen omvalgevaar dus. Hierdoor zijn de bakken ideaal voor het doen van de afwas, handwas of voor een heerlijk voetbad. De bakken van Rotho hebben geïntegreerde handgrepen die het verplaatsen erg eenvoudig maken. Zo kunt u de bak overal gebruiken.
 

Het kunststof materiaal waarvan de meeste afwasteilen van Rotho zijn gemaakt, zijn BPA- en vervuilingsvrij.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe was ik waterzuinig af?

Het afwassen met een afwasteiltje is waterzuiniger dan afwassen met een vaatwasser of afwassen onder een lopende kraan. Wees nog waterzuiniger door niet (lang) voor te spoelen met warm water. Voorspoelen kan namelijk ook met een teiltje en alleen voor echt héél vieze vaat is warm water nodig.

Waarom heb ik een afwasteil nodig?

Een afwasteil kan vaak van pas komen. Zo is de teil ideaal om mee te nemen tijdens het kamperen. U kunt het ook gebruiken voor de 'waterzuinige handwas, afwas, voetenbaden, als bad voor uw kleintje en meer. Een teil is gemakkelijk mee te nemen, op deze manier heeft u deze altijd bij de hand en kunt u direct aan de slag.
 

Hierboven heeft u meer kunnen lezen over afwasteilen. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u verder.