123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Dreft Professional afwasmiddel

Dreft Professional afwasmiddel kopen?

Bestel vandaag Dreft Professional afwasmiddel voor grote hoeveelheden afwas. Door de geconcentreerde samenstelling werkt dit afwasmiddel perfect tegen hardnekkig vuil. Vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis.


Dreft Professional afwasmiddel voordelig kopen

Dreft Professional afwasmiddel pakt, dankzij zijn geconcentreerde formule, hardnekkig vet en vuile vlekken aan, laat uw afwas weer fris ruiken en geeft het een schitterende glans. Lees hieronder meer over Dreft Professional afwasmiddel of bestel direct hierboven het gewenste product.

Afwasmiddel voor professionals

Dreft Professional afwasmiddel is speciaal ontworpen voor grote hoeveelheden vuile vaat en pakt hardnekkig vet en vuil direct aan. U hoeft Dreft Professional afwasmiddel geen nacht in hardnekkige vlekken te laten trekken. Het afwasmiddel zorgt daarnaast voor langdurig schuim waardoor het zuinig in gebruik is en u met een kleine hoeveelheid veel afwas kunt reinigen. Het afwasmiddel geeft uw afwas daarnaast ook nog weer een schitterende glans waardoor het lijkt alsof het weer als nieuw is.

Dermatologisch getest

Dreft Professional afwasmiddel is dermatologisch getest en is veilig en vriendelijk voor de huid, ook bij langdurig en veelvuldig gebruik. Hierdoor is het afwasmiddel uitermate geschikt voor professionals en wordt het vaak gebruikt in de horeca en grootkeukens. Echter, is Dreft Professionals ook geschikt voor thuis en is daardoor geschikt voor iedere situatie waar een schone vaat gewenst is.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik Dreft Professional afwasmiddel ook thuis gebruiken?

Jazeker, hoewel het afwasmiddel Dreft Professional heet, is het ook perfect thuis te gebruiken. Het reinigt hardnekkige vlekken en maakt uw afwas weer fris en stralend schoon.

Hoe gebruik ik Dreft Professional afwasmiddel?

Voeg een scheut afwasmiddel toe aan uw vuile vaat. Hoeveel afwasmiddel u nodig heeft, hangt af van de hoeveelheid afwas en de mate van vervuiling. Gebruik daarna een afwasborstel om uw vaat te reinigen en spoel vervolgens grondig af voor een schoon en fris resultaat.

Kan ik Dreft Professional afwasmiddel in de vaatwasser doen?

Nee, afwasmiddel schuimt in vergelijking met vaatwastabletten veel meer en dit is niet goed. Het gebruiken van afwasmiddel in de vaatwasser zal uw machine schaden en zorgt ervoor dat uw vaat niet meer goed schoon wordt.
 

Heeft u nog vragen of Dreft Professional afwasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.