123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Finish vaatwasser reiniger

Finish vaatwasser reiniger kopen?

Bestel hier Finish vaatwasser reinigers en bescherm uw vaatwasser tegen kalkaanslag en corrosie. Hiermee voorkomt u vervelende geurtjes en zorgt u ervoor dat uw vaatwasser beter werkt. En vandaag besteld, is morgen in huis.


Bestel een goedkope Finish vaatwasser reiniger

Een schone vaatwasser is nodig voor een schone vaat. Met de vaatwasser reinigers van Finish blijft de vaatwasser langdurig fris. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel de vaatwasser reinigers direct.

Soorten Finish vaatwasser reinigers in ons assortiment

Er zijn twee verschillende soorten Finish vaatwasser reinigers: een vaatwasser reiniger voor continue reiniging en een speciale machinereiniger voor een eenmalige, grondige reinigingsbeurt. Lees hieronder meer over beide soorten:

  • Continue reiniging: Wat de vaatwasser reinigers doen, is verschillend. De Finish vaatwasverfrisser zorgt vooral voor een frisse geur in de vaatwasser. De Finish Protector beschermt tegen corrosie en zorgt ervoor dat uw vaat glanzend uit de machine komt. Beide reinigers hebben een continue werking en gaan wel 50 wasbeurten mee. U kunt ze bevestigen aan een van de rekjes in de vaatwasser, het liefst aan het onderste rek.
  • Grondige reiniging: De Finish machinereiniger is te gebruiken voor een grondige reinigingsbeurt, maakt vet en vuil los en verwijdert kalkaanslag. Plaats deze ondersteboven in het bovenste rek van de vaatwasser, met gesloten dop, en laat de vaatwasser zonder vaat draaien. Gebruik een programma van maximaal 65C°. Door uw vaatwasser grondig te reinigen, zorgt u voor optimale prestaties en gaat u voor een schonere vaat.

Het gebruiken van Finish vaatwasser reiniger

Indien u gebruik maakt van een Finish machinereiniger, werkt het als volgt:

  1. Verwijder de sticker op de dop.
  2. Plaats de vaatwasser reiniger ondersteboven in het bovenste rek en laat de vaatwasser leeg draaien voor een grondige reinigingsbeurt.
  3. Verwijder na de wasbeurt de fles uit de wasmachine en gooi deze bij het plastic afval.


Op deze pagina heeft u alles gelezen over Finish vaatwasser reinigers. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik Finish vaatwasser reinigers gebruiken?

Vaatwasser reinigers die voor continue reiniging zorgen moeten in de vaatwasser bevestigd worden en werken dan 50 wasbeurten lang. Gebruik vaatwasser reinigers die voor grondige reiniging zorgen eens in de 3 maanden.

Welke soort Finish vaatwasser reinigers zijn er?

In het assortiment van 123schoon.nl vindt u Finish vaatwasser reinigers voor de continue reiniging en de grondige reiniging. Continue reinigingsproducten zorgen vaak voor een frisse geur en werken in sommige gevallen als een glansspoelmiddel. Gebruik een grondige reiniger voor het reinigen van de vaatwasmachine en de filters.

Hoe verwijder ik nare geurtjes uit de vaatwasser?

Door uw vaatwasser te reinigen met vaatwasser reiniger van Finish elimineert u nare geurtjes. Met een machinereiniger reinigt u de vaatwasmachine en de filter, zodat nare geurtjes worden weggespoeld. Maak gebruik van een vaatwasverfrisser of Finish Protector voor een langdurige prettige geur elke keer als u de vaatwasser opent. Deze artikelen vindt u voordelig op 123schoon.nl.
 

Op deze pagina heeft u alles gelezen over Finish vaatwasser reinigers. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag.