123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Finish

Bestel Finish vaatwastabletten en andere vaatwasmiddelen voordelig

Bekijk hier meer dan 25 vaatwasmiddelen van Finish, van vaatwastabletten tot glansspoelmiddel. Finish is al meer dan 60 jaar een echte marktleider op het gebied van vaatwasmiddelen. Met hun producten gaat u voor een brandschone vaat en blijft ook uw vaatwasser fris en hygiënisch. Bekijk hieronder alle informatie over ons assortiment.

Ons assortiment aan Finish vaatwasmiddelen

Bij ons vindt u verschillende Finish vaatwasmiddelen. Selecteer bovenaan de pagina het product dat u nodig heeft. U heeft de keuze uit Finish aanbiedingen, Finish vaatwastabletten, Finish glansspoelmiddel, Finish vaatwasser reiniger en meer. Vervolgens kiest u uit verschillende geuren, soorten en verpakkingsinhouden. Hieronder vertellen we meer over dit assortiment.

Finish vaatwastabletten

Wij verkopen alle populaire Finish vaatwastabletten, van Finish Classic vaatwastabletten tot Finish All-in-1 Max vaatwastabletten. Wilt u dat glansspoelmiddel en onthardingszout al in de vaatwastabletten verwerkt zijn, of wilt u dit zelf toevoegen? Beide opties zijn mogelijk met ons ruime assortiment van Finish vaatwastabletten. Kies voor Finish Classic als u glansspoelmiddel zelf wilt toevoegen en voor Finish All-in-1 als u wilt dat dit middel al in de vaatwastabletten verwerkt is.

Wat alle vaatwastabletten van Finish gemeen hebben, is dat ze actieve inweekstoffen bevatten. De Powerball (het rode balletje in het midden van het tablet) creëert belletjes die alle reinigende ingrediënten op de juiste plekken brengen. Zo verwijderen de tabletten ook aangekoekt vuil. Klik door naar de pagina met Finish vaatwastabletten om meer te lezen over de verschillende soorten. Zo maakt u altijd een gedegen keuze.

Finish glansspoelmiddel

Glansspoelmiddel is nodig om te zorgen dat de vaat mooier opdroogt, zonder droogvlekken, druppelsporen of strepen. Ga voor een stralende glans en zorg dat uw borden, glazen en bestek er schoner uitzien. Finish glansspoelmiddel kan toegevoegd worden bij elke wasbeurt en is onmisbaar als u Finish Classic vaatwastabletten gebruikt.

Finish vaatwasser reiniger

Een Finish vaatwasser reiniger is eenvoudig aan de binnenkant van de vaatwasser op te hangen, bijvoorbeeld aan een van de rekjes. De reinigers doen verschillende dingen: ze beschermen de vaatwasser tegen kalkaanslag en corrosie, voorkomen vervelende geurtjes en zorgen voor optimale prestaties. Doordat een vaatwasser reiniger meer dan 50 wasbeurten meegaat, hoeft u hier lang niet meer naar om te kijken.

Finish vaatwaszout

Met Finish vaatwaszout beschermt u uw vaatwasser tegen kalkafzetting. Het zout onthardt het water, waardoor kalkaanslag zich niet meer kan vormen. Zowel de vaatwasser als de filters worden door het zout beschermd Hierdoor zijn ook watervlekken op servies verleden tijd.

Finish vaatwasverfrisser

Een vaatwasverfrisser hangt u in de vaatwasser en deze verspreidt vervolgens een heerlijke geur door uw vaatwasser. Hiermee heeft u dus nooit meer last van nare geurtjes die uit de vaatwasser komen. Dankzij het handige clipsysteem zijn deze makkelijk te bevestigen aan een rekje in de vaatwasser.

Finish in de aanbieding

Profiteer van kortingen tot wel 50% als u Finish vaatwastabletten in de aanbieding bestelt. Kies uit verschillende soorten en geuren en bespaar tot wel 13 cent per vaatwastablet. In ons steeds wisselende aanbod vindt u altijd de juiste voordeelverpakking. Door de grote, hersluitbare zakken te gebruiken, kunt u langdurig vooruit. Zo legt u in één klap een kwartaal- of jaarvoorraad aan.

Het kiezen van de juiste Finish vaatwasmiddelen

Kies voor efficiënte en krachtige vaatwastabletten van Finish als u voor een brandschone vaat wilt gaan. Ga voor een glanzende vaat zonder druppelsporen met Finish glansspoelmiddel. Of kies voor een Finish vaatwasser reiniger als u ook uw vaatwasser fris en schoon wilt houden.

De voordelen van Finish vaatwasmiddel

Finish heeft niet alleen producten op de markt gebracht voor een glanzende vaat, maar zorgt ook voor een schone en frisse vaatwasser. Alle producten zijn goedkoop en daadkrachtig. Ze doen wat van ze gevraagd wordt. Zo gaat u hiermee altijd voor de beste resultaten en blijft uw vaatwasser langer optimaal werken. Wij zetten alle voordelen voor u op een rij.

 Schone vaat én schone vaatwasser
 Effectieve vet- en vuilverwijdering
 Vaatwasser die langer optimaal werkt
 Ruim assortiment
 Keuze tussen verschillende geuren
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor de Finish vaatwasmiddelen?

De vaatwasmiddelen van Finish zorgen voor een schone vaat én schone vaatwasser. De middelen hebben en effectieve vet en vuil verwijderaar én zorgen er daarnaast voor dat uw vaatwasser langer optimaal werkt. Finish heeft een breed assortiment, waardoor er gegarandeerd wat voor u tussen zit. Bekijk dit ruime assortiment op 123schoon.nl.

Hoe kies ik de juiste Finish vaatwasmiddelen?

Voor een schone vaat gaat u voor de Finish vaatwastabletten. Liever zonder druppelsporen? Gebruik dan ook het glansspoelmiddel van Finish. Op 123schoon.nl vindt u niet alleen alles voor een schone vaat, maar vindt u ook de vaatwasser reinigingsartikelen van Finish, zoals de vaatwasser reiniger, vaatwasverfrisser en vaatwaszout.
 

Op deze pagina heeft u alles gelezen over Finish vaatwasmiddelen. En komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag.