123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Sun glansspoelmiddel

Sun glansspoelmiddel kopen?

Bestel Sun glansspoelmiddel voor een streeploos schone vaat, zonder druppelsporen. Zo ziet uw vaat er nóg schoner uit. Gebruik in combinatie met Sun vaatwastabletten of Sun vaatwaspoeder. En vandaag besteld, is morgen in huis.


Bestel goedkope Sun glansspoelmiddelen online

Met de glansspoelmiddelen van Sun wordt uw vaat schoner dan ooit. Lees hieronder meer over ons assortiment en de werking van de glansspoelmiddelen, of bestel de vaatwasmiddelen bij ons direct voor een lage prijs.

Waar is Sun glansspoelmiddel voor?

Gebruik Sun glansspoelmiddel om te zorgen dat uw vaat zo schoon mogelijk uit de vaatwasser komt. Glansspoelmiddelen zorgen ervoor dat het water beter afvloeit, waardoor er geen druppelsporen achterblijven.


Doordat het water tijdens de laatste spoelbeurt van de vaat gehaald wordt, hoeft u uw borden, bestek en glazen niet ook nog eens met de hand te drogen. Bovendien voorkomt u niet alleen witte waterstrepen, maar gaat u ook de vorming van kalkaanslag en -vlekken op uw vaat tegen. Ga zo voor een perfecte glans.

Tijdens de laatste spoelbeurt kunnen losgekomen etensresten ook weer op uw vaat terechtkomen, als het water hier nog voor de laatste keer langs stroomt. Met Sun glansspoelmiddel gebeurt dit niet! Hiermee wordt een beschermende laag gevormd, waardoor vieze resten zich niet opnieuw aan de vaat kunnen hechten. Genoeg redenen dus om altijd Sun glansspoelmiddel toe te voegen, als u geen alles-in-één-vaatwastabletten gebruikt. Hier nog één keer alle voordelen van Sun glansspoelmiddel op een rij:

 Perfecte glans
 Geen kalkaanslag en waterstrepen
 Geen vlekken van etensresten
 Droog resultaat: met hand afdrogen hoeft niet

Hoe gebruik ik Sun glansspoelmiddel?

Voeg Sun glansspoelmiddel toe aan het glansspoelmiddelreservoir. Dit zit aan de binnenkant van de deur van uw vaatwasser, naast het doseerbakje van het vaatwasmiddel. Vul het reservoir tot het helemaal vol is.

Hoe vaak moet ik Sun glansspoelmiddel bijvullen?

Vul Sun glansspoelmiddel bij als u merkt dat de vaat minder schoon en droog uit de vaatwasser komt. Of als het lampje voor glansspoelmiddel op uw vaatwasser gaat branden. U kunt het glansspoelmiddelreservoir ook regelmatig controleren om te zien of er nog voldoende glansspoelmiddel in zit.


Op deze pagina heeft u alles gelezen over Sun glansspoelmiddel. Heeft u hier nog vragen over? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.