123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Sun vaatwastabletten

Sun vaatwastabletten kopen?

Bestel goedkope Sun vaatwastabletten voor een glanzende vaat. Wij verkopen verschillende vaatwastabletten van Sun, die allemaal zorgen voor blinkende glazen, borden en bestek en die zelfs het meest hardnekkige vuil verwijderen. Bestel vandaag nog en ontvang morgen al in huis.


Antwoorden op veelgestelde vragen over Sun vaatwastabletten

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan Sun vaatwastabletten. Om u te helpen met het uitkiezen van het juiste product, hebben we hieronder antwoord gegeven op verschillende veelgestelde vragen omtrent de vaatwastabletten van Sun. Zo maakt u altijd de juiste keuze.

Bestel Sun vaatwastabletten voordelig

Wilt u zeker zijn van een glanzende vaat, wasbeurt na wasbeurt? Ga dan voor de vaatwastabletten van Sun. Op deze pagina kunt u deze vaatwastabletten voor een zeer goede prijs bestellen. De tabletten bevatten krachtig vaatwaspoeder en zorgen dus voor een uitstekend resultaat als u ze in het doseerbakje van de afwasmachine stopt.

U kunt vaatwastabletten van dit grote merk daarnaast ook nog voor diverse andere schoonmaakklussen gebruiken. Last van koffieaanslag in uw koffiepot? Gele zweetplekken in uw kleding? Of een vieze frituurpan na een borrelavond? Al deze problemen zijn op te lossen met de vaatwastabletten van Sun. Lees onze blog over vaatwastabletten om te zien hoe dit precies werkt.

Wat is het verschil tussen Sun All-in-1 en Sun Classic vaatwastabletten?

Sun All-in-1 vaatwastabletten bevatten naast vaatwaspoeder ook onthardingszout en glansspoelmiddel, zodat u deze middelen niet meer apart hoeft toe te voegen aan uw afwasmachine.


Glansspoelmiddel is nodig om te zorgen dat de vaat glanzend en schoon uit de machine komen. Het toegevoegde onthardingszout zorgt ervoor dat kalkaanslag in de machine voorkomen wordt. Sun Classic vaatwastabletten bevatten geen onthardingszout of glansspoelmiddel. Extra toevoegen is een vereiste.

Wat is het verschil tussen Sun All-in-1 en Sun All-in-1 Eco vaatwastabletten?

Het verschil tussen Sun All-in-1 en Sun All-in-1 Eco vaatwastabletten is dat die laatste fosfaatvrij zijn en zijn gemaakt van grotendeels natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn ze voorzien van biologisch afbreekbare folie en worden ze verkocht in een recyclebare verpakking.


De eco-variant onderscheidt zich dus door zijn milieuvriendelijke karakter. Als u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, zijn dit de beste vaatwastabletten. Sun All-in-1 en Sun All-in-1 Eco vaatwastabletten bevatten overigens allebei vaatwaspoeder, onthardingszout én glansspoelmiddel.

Hebben Sun vaatwastabletten oplosbare folie?

Sun Classic vaatwastabletten zijn niet voorzien van oplosbare folie, Sun All-in-1 vaatwastabletten wel. Dit betekent dat de All-in-1 tabletten gebruiksklaar zijn. De folie is wateroplosbaar en verdwijnt dus vanzelf. Classic tabletten moeten uit de verpakking gehaald worden en kunnen dan in het doseerbakje gestopt worden.

Kunnen Sun vaatwastabletten gebruikt worden in combinatie met glansspoelmiddel?

Ja, alle Sun vaatwastabletten kunnen gebruikt worden in combinatie met glansspoelmiddel. Bij Sun Classic vaatwastabletten is het toevoegen van een glansspoelmiddel zelfs noodzakelijk om te zorgen dat er geen druppelsporen achterblijven op de vaat.


Ook als u Sun All-in-1 vaatwastabletten gebruikt kunt u extra glansspoelmiddel toevoegen, maar dit is niet nodig. Doet u dit wel, dan is het raadzaam om de dosering van het glansspoelmiddel in het doseerbakje handmatig te verlagen. Zo voorkomt u dat er te veel glansspoelmiddel toegevoegd wordt en er schuim ontstaat.

Wat zijn de voordelen van Sun vaatwastabletten?

Keuze tussen alles-in-één werking of regular
Diepe reiniging, voor een extra glanzend resultaat
Beschikbaar in duurzame Eco-variant
Diverse voordeelverpakkingen en winstpakkers

Welke vaatwastabletten van Sun zijn het beste?

Welke vaatwastabletten van Sun de beste keuze zijn, is afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Lees op 123schoon.nl meer over de verschillende vaatwastabletten van Sun en bestel alles voor een schone vaat voordelig.


Om u te helpen zetten we de grote kenmerken van de verschillende Sun vaatwastabletten nog één keer op een rij: Sun All-in-1 tabletten bevatten alles wat u nodig heeft voor een schone vaat, zoals glansspoelmiddel, vaatwaspoeder en onthardingszout. De ultrageconcentreerde Sun Classic afwasmachineblokjes zijn extra goedkoop en zorgen ook voor een perfect resultaat. Vindt u duurzaamheid belangrijk? Kies dan voor de Sun All-in-1 Eco vaatwastabletten. Zo biedt Sun voor iedereen de geschikte vaatwastabletten.


Op deze pagina hebben we antwoord gegeven op al uw vragen omtrent Sun vaatwastabletten. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen u graag.