123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Cyber Monday Deals!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Sun onthardingszout

Sun onthardingszout kopen?

Bestel onthardingszout van Sun en bescherm uw vaatwasser tegen kalkaanslag. Gebruik het zout in combinatie met Sun vaatwaspoeder voor het beste effect. En vandaag besteld, is morgen in huis.


Bestel Sun onthardingszout voor een lage prijs

Om te zorgen dat uw vaatwasser optimaal blijft werken, kunt u Sun onthardingszout gebruiken. Lees hieronder meer over de werking hiervan of bestel het goedkope onthardingszout direct.

Waar gebruik ik Sun onthardingszout voor?

Gebruik Sun onthardingszout om uw vaatwasser en vaat te beschermen tegen kalkaanslag. Onthardingszout ontkalkt en onthardt het water namelijk. Zo beschermt u hiermee uw vaatwasser, zorgt u voor de beste prestaties én versterkt u de waskracht.


Hoe werkt Sun onthardingszout precies? Het water dat door uw vaatwasser stroomt, bevat altijd kalk. Omdat het de bedoeling is dat kalk niet in uw vaatwasser terechtkomt, moet dit uit het water gehaald worden. Dit doet het onthardingszout, in samenwerking met de waterontharder die standaard in uw vaatwasser zit.

Onthardingszout haalt de kalk uit het water en maakt het water tegelijkertijd zachter. Als dit niet gebeurt, kan de kalk die in het water zit op uw vaat terechtkomen, waar het voor witte strepen zorgt. Ook kan het in uw vaatwasser belanden en zorgen voor kalkophopingen, bijvoorbeeld in de leidingen. Onthardingszout voorkomt dus dat uw vaatwasser na een tijdje minder goed gaat werken of uw vaat met vlekken uit de machine komt.

Een ander voordeel van Sun onthardingszout is dat hiermee de speciale eigenschappen van andere producten versterkt worden. Uw vaatwasmiddel en glansspoelmiddelen werken door het gebruik van zout dus beter. Dit betekent dat Sun onthardingszout onmisbaar is voor een schone vaat. Hier nog één keer alle voordelen van Sun onthardingszout op een rij:

 Beschermt tegen kalkaanslag
 Voorkomt witte strepen op uw vaat
 Zorgt voor optimale prestaties van de vaatwasser
 Versterkt de werking van andere vaatwasmiddelen

Wanneer heb ik Sun onthardingszout nodig?

Gebruik Sun onthardingszout als u alleen vaatwasmiddel of vaatwaspoeder gebruikt en geen alles-in-één-tabletten. Hier zit namelijk standaard onthardingszout in. Let wel: als er sprake is van hard water in uw regio, is het verstandig om Sun onthardingszout ook toe te voegen als u wél gebruikmaakt van alles-in-één-tabletten.

Hoe gebruik ik Sun onthardingszout?

Open het speciale reservoir en voeg het onthardingszout toe. Doe dit bij hard water iedere 3 weken, bij een gemiddelde waterhardheid iedere 8 weken en bij zacht water iedere 12 weken (bij een gemiddeld gebruik van 3 tot 5 wasbeurten per week).


Op deze pagina heeft u alles gelezen over Sun onthardingszout. Heeft u hier nog vragen over? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.