123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Glansspoelmiddel

Glansspoelmiddel kopen?

Bekijk op deze pagina ons aanbod aan glansspoelmiddel van Sun, Finish of At Home. Glansspoelmiddel zorgt ervoor dat zelfs het laatste spoelwater goed wegdruipt. Uw vaat droogt zonder strepen of druppels glanzend schoon op.


Bestel voordelig glansspoelmiddel online

Met glansspoelmiddel droogt uw vaat in de vaatwasser beter op. Uw vaat komt streeploos en zonder opgedroogde waterdruppels de vaatwasmachine uit. Lees hieronder meer over de werking van glansspoelmiddel of bestel bovenaan deze pagina direct het product dat u nodig heeft.

Wat is glansspoelmiddel?

Glansspoelmiddel is een vloeistof dat apart wordt toegevoegd aan de vaatwasser. Het middel dat onder andere bestaat uit citroenzuur en een antischuimmiddel haalt kalk weg uit het water en zorgt voor een versnelde verdamping van het spoelwater. Hierdoor loopt het laatste water sneller van de vaat af. Borden, glazen en ander glaswerk droogt streeploos schoon op en komt zonder vlekken uit de vaatwasser.

Bij ons kunt u glansspoelmiddel kopen van bekende merken zoals Sun en Finish. U vindt in ons assortiment niet alleen enkele producten, maar ook handige voordeelverpakkingen waarbij u in één keer meerdere flessen tegelijk bestelt voor een voordelige prijs.

Wanneer heb ik glansspoelmiddel nodig?

Als uw vaat niet geheel droog of met zichtbaar opgedroogde waterdruppels uit de vaatwasser komt is dat een teken dat het nodig is om glansspoelmiddel toe te voegen. U kunt per programma instellen wat het verbruik van de glansspoel moet zijn. Als er een plakkerige of blauwe waas op de vaat achterblijft, dan kunt u de dosering verlagen. Als u merkt dat er vlekken achterblijven of als de vaat nog vochtig aanvoelt dan kunt u de dosering verhogen.

Gebruikt u vaatwastabletten waar all-in-one of 3-in-1 op staat? Dan is het toevoegen van extra glansspoelmiddel niet altijd nodig. Zorg er wel voor dat de tabletten goed de tijd krijgen om volledig op te lossen.

Hoeveel glansspoelmiddel moet ik toevoegen?

De meeste vaatwassers hebben een apart reservoir waar het glansspoelmiddel kan worden toegevoegd. U kunt hier de vloeistof rechtstreeks uit de fles toevoegen. Vaak is er een aparte indicator naast het bakje dat aangeeft wanneer het weer tijd is om bij te vullen. Als uw vaatwasser op gemiddeld verbruik staat dan gaat een vol reservoir ongeveer 10-15 vaatwasbeurten mee.

Raadpleeg altijd de handleiding van uw vaatwasmachine om de exacte dosering te bekijken en de vaatwasser de juiste instellingen te geven.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom moet er glansspoelmiddel in de vaatwasser?

Spoelglansmiddel wordt toegevoegd aan de vaatwasser om ervoor te zorgen dat de vaat streeploos schoon uit de vaatwasser komt. De vloeistof bevordert het droogproces: het zorgt ervoor dat het laatste spoelwater sneller verdampt waardoor er geen druppels achterblijven op glazen, borden en ander glaswerk. Bij 123schoon kunt u voordelig glanspoelmiddel kopen van onder andere Sun en Finish.

Kan ik azijn gebruiken als glansspoelmiddel?

Het wordt aangeraden om alleen glansspoelmiddel te gebruiken in het daarvoor bestemde reservoir in de vaatwasser. Wanneer u ervoor kiest om azijn te gebruiken kan dit beter in een apart kommetje tussen de vaat worden gezet. Zo heeft het langer de tijd om op te lossen aangezien het niet de juiste bestanddelen bevat om hetzelfde werk te kunnen doen als glansspoelmiddel aan het eind van het programma.


Zojuist heeft u alles gelezen over glansspoelmiddel voor uw vaatwasser. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag verder.