123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Anti-ijsdeken

Anti-ijsdeken kopen?

Bekijk op deze pagina de anti-ijsdekens in ons assortiment. Wij bieden kwalitatief goede en dikke anti-ijsdekens aan in verschillende formaten. Zo is er altijd een geschikte ijsdeken voor uw model auto beschikbaar. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de anti-ijsdeken morgen al in huis en hoeft u overmorgen al niet meer te krabben.


Voordelige anti-ijsdekens voor auto’s

Vroeg uw bed uit om vervolgens met bevroren handen de ruiten van de auto te krabben is met deze anti-ijsdeken verleden tijd. Wij bieden eenvoudig te bevestigen ijsdekens aan die vorst op de autoruiten voorkomen. De dekens zijn beschikbaar in meerdere formaten zodat er voor elk auto een geschikte ijsdeken beschikbaar is. Lees hieronder meer over de anti-ijsdekens in ons assortiment of bestel hierboven direct het gewenste product.

Wat is een anti-ijsdeken?

Een anti-ijsdeken is een zeil dat voorkomt dat ijs en sneeuw kan vastvriezen op de voorruit van uw auto. De anti-ijsdeken zorgt voor isolatie, beschermt de ruitenwissers zodat deze niet kunnen vastvriezen aan de voorruit en voorkomt dat u ’s ochtends de ruit moet krabben met bevroren vingers tot gevolg. De anti-ijsdeken is multifunctioneel en geen seizoensgebonden product, in de zomer kan de deken namelijk gebruikt worden om de hitte buiten te houden. U doet dus geen aankoop voor een eenmalig seizoen, maar een aankoop voor alle jaargetijden.

Bevestigen van een anti-ijsdeken

Wanneer u voor de eerste keer een anti-ijsdeken gaat gebruiken is het handig om te weten hoe u dat moet doen. Met het stappenplan hieronder wordt het bevestigen van een anti-ijsdeken een fluitje van een cent.

  1. Meet vooraf de lengte en breedte van uw voorruit zodat u weet welke maat u nodig heeft. Een te kleine antivriesdeken zorgt ervoor dat de ruiten alsnog bevriezen. De anti-ijsdeken koopt u liever iets te groot dan te klein.
  2. Open één voorportier.
  3. Leg de deken over de vooruit.
  4. Klem de flap tussen de deur.
  5. Positioneer de anti-ijsdeken en zorg ervoor dat de ruitenwissers op de deken liggen. Deze kunnen op die manier niet vastvriezen aan de voorruit.
  6. Klem de andere flap tussen de tweede voorportier en uw auto is klaar voor vrieskou.

Verwijderen van de anti-ijsdeken

Het verwijderen van een antivriesdeken gaat als volgt:

  1. Verwijder mogelijk sneeuw en ijs van de anti-ijsdeken.
  2. Haal de ruitenwisser weer van de deken af.
  3. Verwijder vervolgens de antivriesdeken en berg deze zo droog mogelijk in de auto* of garage op.
  4. U kunt met schone en ijsvrije ruiten op pad.

(*) Wanneer u een natte of besneeuwde anti-ijsdeken in de auto legt, kan dit zorgen voor beslagen ruiten. Verwijder daarom zoveel mogelijk sneeuw, ijs en vocht van de deken.

Voordelen van een anti-ijsdeken

Het gebruiken van een anti-ijsdeken heeft een aantal voordelen, namelijk:

 Geen koude vingers
 Bespaart u een hoop tijd
 Geen krabber nodig
 Voorkomt vastgevroren ruitenwissers
Beschermt in de zomer ook tegen hitte

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik een anti-ijsdeken?

Leg de anti-ijsdeken op de voorruit en klem de uiteinden of flappen tussen de voorportieren. Leg de ruitenwissers op de antivriesdeken om te voorkomen dat deze vastvriezen aan de voorruit. De volgende dag verwijdert u eenvoudig de deken en is uw voorruit ijsvrij.

Waar kan ik een anti-ijsdeken nog meer voor gebruiken?

Behalve voor het ijs- en sneeuwvrij houden van uw auto, kan een anti-ijsdeken ook gebruikt worden in de zomer. Dankzij de reflecterende en isolerende eigenschappen van de deken wordt hitte buiten de auto gehouden en heeft u in de zomer een koele auto en in de winter een ijsvrije auto.

Waar koop ik anti-ijsdekens?

Bij 123schoon.nl verkopen wij meerdere formaten anti-ijsdekens. Zowel standaard als XL en XXL anti-ijsdekens, wij verkopen het allemaal. De anti-ijsdekens die wij aanbieden in de webshop zijn geschikt voor ieder automodel en laten geen krassen achter. Vandaag besteld, morgen al in huis.
 

Heeft u nog vragen over anti-ijsdekens voor de auto of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.