123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Caravan wassen

Caravan wassen?

Uw caravan wassen doet u met ons ruime assortiment van speciale reinigers. Wij bieden zowel producten voor het schoonmaken van het interieur als voor het reinigen van het exterieur. Uw auto schoonmaken of boot wassen? Ook daarvoor vindt u in onze webshop een ruim aanbod.

1 - 0 van 0

Bestel caravan reinigers

Caravan / Camper reinigen
 

Het reinigen van een caravan is een klusje waarbij speciale reinigers nodig zijn. Zonder dit soort reinigers, die speciaal gemaakt zijn voor het materiaal waarvan een caravan gemaakt is, kunt u bijvoorbeeld de lak behoorlijk beschadigen. Op deze pagina kiest u uit een ruim assortiment aan reinigers voor de buitenkant en voor de binnenkant van uw caravan.

Caravan wassen: het exterieur

De buitenkant van een caravan of camper heeft vaak last van een hoop externe nadelige invloeden: verkleuring door te veel UV-stralen, vlekken van boomsappen door het verblijf onder bomen, zure regen. Om dit schoon te maken kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van een caravanshampoo en een speciale zachte spons of doek. Er zijn krachtige reinigers nodig om zwaar vuil, zoals teer en hars, te verwijderen. U vindt ook al dit soort reinigers in onze webshop.

De volgende producten mogen ook zeker niet ontbreken bij het schoonmaken van de caravan:
  • Speciale ramenreiniger: Voor het reinigen van de kunststof ramen van de caravan zijn er speciale ramenreinigers op de markt gebracht.
  • Speciale velgenreiniger: Voor het schoonmaken van de velgen gebruikt u een velgenreiniger.
  • Caravanshampoo: Voor het schoonmaken van de lak van de caravan is een speciale caravanshampoo nodig.
  • Caravan wax: Voor het aanbrengen van een beschermende, waterafstotende laag op de lak van de caravan kunt u een caravan wax gebruiken. Hiermee blijft de lak voortaan beter beschermd tegen bijvoorbeeld verkleuringen door de zon.
  • Polisher: Voor het creëren van een extra glanslaag op de lak van de caravan en het verdiepen van de kleur hiervan is er een polisher.
  • Zachte doeken en sponzen: Om geen krassen te maken op het exterieur van de caravan is het noodzakelijk om zachte doeken en sponzen te gebruiken.
Bij het schoonmaken van het exterieur van uw caravan begint u met caravanshampoo en de andere specifieke reinigers om alle vervuilingen te verwijderen. Vervolgens kunt u caravan wax en polisher gebruiken om te zorgen dat de caravan ook langdurig mooi blijft. Zorg tijdens het schoonmaken dat u altijd maar één zijde tegelijkertijd wast en dat u van beneden naar boven werkt, omdat er anders strepen kunnen ontstaan op de lak.

Caravan wassen: het interieur

Ook voor het reinigen van het interieur van uw caravan bieden wij een hoop schoonmaakmiddelen aan. . Voor het schoonmaken van de binnenkant van de caravan zijn er tapijtreinigers en sanitairreinigers. De producten die wij geselecteerd hebben zijn van hoge kwaliteit, geschikt voor specifieke onderdelen en bovendien voordelig. Door de snelle levering kunt u daarnaast bijna direct aan de slag met het reinigen van uw caravan.

Ook uw auto of boot wassen?

Wij verkopen niet alleen producten om uw caravan te wassen, maar hebben ook een ruim assortiment aan auto shampoos en bootreinigers. Met alle producten die u dus in onze webshop vindt kunt u al uw voertuigen snel en eenvoudig reinigen.
 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar kan ik het best mijn caravan mee wassen?

Het wassen van uw caravan kunt u het beste doen met speciale caravan reinigers. Denk hierbij aan caravan shampoo, ramenreiniger, velgenreiniger en eventueel wax en polisher. Deze middelen zijn ideaal voor het verwijderen van vervuilingen, zoals boomsappen en vlekken van zure regen. Al deze producten vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Hoe moet ik de buitenkant van mijn caravan schoonmaken?

Bij het reinigen van het exterieur van uw caravan begint u met caravanshampoo, velgenreinigers en ramenreinigers om alle vervuilingen te verwijderen. Daarna kan caravan wax en polisher gebruikt worden om de caravan langdurig mooi te laten ogen. Maak altijd gebruik van een speciale, zachte spons om beschadigingen te voorkomen. Tijdens het schoonmaken is het van belang dat u altijd één zijde tegelijkertijd wast en dat u van beneden naar boven werkt. Anders zullen er strepen ontstaan op de lak.

Welke zeep is het beste voor het schoonmaken van mijn caravan?

Voor het schoonmaken van uw caravan kunt u het beste speciale caravanreinigers gebruiken. Zo weet u zeker dat u geen middelen gebruikt die uw lak kunnen beschadigen. Bovendien krijgen deze krachtige reinigers unieke vlekken, zoals boomsappen, eenvoudig weg. Op zoek naar caravan reinigers? Bestel deze op 123schoon.nl.

Hoe vaak moet ik mijn caravan wassen?

Een caravan hoeft niet zo vaak gepoetst te worden. Natuurlijk ligt dit ook aan hoe regelmatig het voertuig wordt gebruikt en waar deze staat. Vaak wordt een caravan één of twee keer per jaar gewassen. Dit gebeurt vaak voor gebruik of voordat deze in de stalling wordt gezet.

Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.