123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Profiteer nu van onze aanbiedingen

Hogedrukreiniger

Muc-Off Pressure Washer Motorcycle Bundle | Hogedrukreiniger set (inclusief reinigingsmiddel)  SMU00071
vergroten
Omschrijving Met deze 11-delige hogedrukreiniger set van Muc-Off kunt u uw motor, scooter, (elektrische) fiets of mountainbike op de beste manier reinigen. De set bevat namelijk alle producten en accessoires waarmee u uw voertuig grondig schoonmaakt.

Allereerst vindt u in de verpakking een hogedrukreiniger met 3 verschillende opzetstukken. Door de verschillende gradaties kunt u hiermee allerlei voertuigen op een veilige wijze reinigen. De hogedrukreiniger heeft een snoerlengte van 5 meter, een motor die 1.200W levert en een gemeten waterdruk van 70 bar.

Verder bevat de set ook een schuimlans, die te gebruiken is in combinatie met Muc-Off Motorcycle Cleaner of Muc-Off Bike Cleaner Concentrate (navulling van de Motorcycle Cleaner in geconcentreerde vorm). Dit zijn zeer effectieve motorreinigers die op moleculair niveau werken, waardoor zelfs de allerkleinste vervuilingen verwijderd worden. Met de schuimlans wordt een dikke schuimlaag gecreëerd, om voertuigen nóg krachtiger te reinigen. Doordat de formules biologisch afbreekbaar en vrij van chemicaliën zijn, gebruikt u dit veilig op alle materialen. De reinigingsmiddelen zijn direct aan de schuimlans aan te sluiten.

Meegeleverd wordt ook Muc-Off Motorcycle Protectant. Deze spray brengt een beschermende, waterafstotende laag aan op de lak en voorkomt corrosie of roest. Met de meegeleverde microvezeldoeken kunt u alle reinigers goed wegvegen en gaat u voor een stralende glans. De producten worden geleverd in de Dry Storage Bag, een waterbestendige opbergtas met handige handvatten die u ook kunt gebruiken als emmer (inhoud: 30 liter). Zo haalt u met deze set echt álle benodigdheden in huis!

Inhoud verpakking
Hogedrukreiniger, 3 lansen (fiets, motor, heavy duty), schuimlans, Dry Storage Bag, Muc-Off Motorcycle Cleaner (1 liter), Muc-Off Bike Cleaner Concentrate (1 liter), Muc-Off Motorcycle Protectant (400 ml) en 2x Premium microvezeldoek. 
Specificaties
Merk: Muc-Off Kleur: Zwart-roze
Type: Hogedrukreiniger Video: Productvideo
Soort: Hogedrukreiniger set Extra info: uw oude apparaat
Geschikt voor: Motor en fiets
Tip: Extra navulling meebestellen
Tip: Extra onderhoudsproducten meebestellen
€ 10,95
€ 8,75
Morgen in huis
€ 172,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 142,56 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria MultiJet hogedrukspuit 36V met geintegreerde accu (max 75 bar, 230l/u)  SGO00033
vergroten
Omschrijving Met deze Gloria MultiJet hogedrukspuit kunt u meubelen, planten én tegels zeer eenvoudig en snel reinigen. De compacte spuit werkt met een geïntegreerde 36V/4Ah-accu, zodat u hiermee flexibel door de tuin kunt bewegen en gemakkelijk verschillende oppervlakken onder handen kunt nemen. Doordat het apparaat extra licht is biedt dit u altijd het gemak en comfort dat nodig is. Ook de ergonomisch ontworpen pistoolgreep draagt hieraan bij. 

De hogedrukspuit is voorzien van een extra lange aanzuigslang (van 5 meter) waarmee water uit iedere bron gehaald kan worden. Zo wordt uw flexibiliteit hiermee niet in de weg gestaan. De straal is vervolgens krachtig. De hogedrukspuit heeft namelijk een maximale pompcapaciteit van 70 bar (230 liter per uur). Met een handig bedieningspaneel kunt u de waterdruk en het accuniveau bovendien altijd aanpassen. Zo schakelt u eenvoudig van 2,5 bar naar 70 bar. 

Aan deze MulitJet hogedrukspuit kunt u verschillende accessoires koppelen, bijvoorbeeld om te schuimen of om te borstelen, al kunt u met de 4-in-1-sproeikop ook al veel van deze acties uitvoeren. Er is namelijk sprake van een punt- en vlakstraal, een vuilfrees en een broes. De verlenglans is 75 cm lang. 
Specificaties
Merk: Gloria Afmetingen: 32 x 30 cm (lxh)
Type: Hogedrukreiniger Gewicht: 4,9 kg
Soort: Gloria MultiJet 36V Video: Productvideo
Geschikt voor: Buiten Type accu: Li-ion
Kleur: Zwart-blauw Extra info: uw oude apparaat
Morgen in huis
€ 289,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 239,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Gloria MultiJet hogedrukspuit 230V  SGO00034
vergroten
Omschrijving Op zoek naar een hogedrukspuit om uw meubelen, planten of tegels eenvoudig mee te reinigen? Gebruik dan deze Gloria MultiJet 230V hogedrukreiniger! Dit draadloze apparaat bevat een 230V/1.500W-accu waarmee u langere tijd aan de slag kunt. Zo kunt u hier flexibel mee door de tuin bewegen. De spuit is bovendien compact en licht, zodat u deze altijd eenvoudig meeneemt. 

Dankzij de extra lange druk- en aanzuigslang van 5 meter kunt u water uit iedere bron halen en verliest u weinig flexibiliteit. Vervolgens kan het water met een maximale pompcapaciteit van 350 liter per uur en een krachtige drukstand van maximaal 110 bar op een doelgerichte wijze verspreid worden. Gebruik het bedieningspaneel om te schakelen tussen de verschillende standen (2,5 tot 110 bar), zodat de spuit voor iedere klus en toepassing gebruikt kan worden. Ook de 4-in-1-sproeikop maakt dat deze Gloria MultiJet elektrische reiniger extra multifunctioneel is. 

De ergonomisch ontworpen pistoolgreep zorgt ervoor dat een ultiem gebruikersgemak gegarandeerd wordt. Er is daarnaast dus sprake van een multifunctionele sproeikop met een punt- en vlakstraal, een vuilfrees en een broes. De verlenglans is 75 cm lang. 
Specificaties
Merk: Gloria Kleur: Geel-zwart
Type: Hogedrukreiniger Gewicht: 5 kg
Soort: Gloria MultiJet Extra info: uw oude apparaat
Geschikt voor: Buiten
Productimpressie
Gloria MultiJet hogedrukspuit 230V
vergroten vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 144,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 119,42 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten