123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Asevi wasmiddel

Asevi wasmiddel goedkoop kopen

Op deze pagina koopt u producten van Asevi om uw wasgoed weer stralend schoon te maken. U vindt hier vloeibaar wasmiddel, wasverzachter en geurboosters voor het wassen van uw wasgoed in de wasmachine. Voor het verwijderen van (hardnekkige) vlekken vindt u bij ons ook Asevi vlekverwijderaar. Als u vandaag besteld, dan ontvangt u het morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Voordelig de wasmiddelen van Asevi bestellen

Uw wasgoed wordt weer stralend schoon met de wasmiddelen van Asevi. Op deze pagina van Asevi vindt u alles om uw wasgoed schoon en fris te maken, van vloeibaar wasmiddel tot geurbooster. U kunt ook de wasmiddelen in de aanbieding kopen om op een voordelige manier een voorraad in te slaan. Lees hieronder meer over de wasmiddelen van Asevi.

Asevi wasmiddel: wat is dat?

Asevi is een bekend merk op het gebied van schoonmaakmiddelen en produceert nu dus ook wasmiddelen. Zo maken ze niet alleen wasmiddelen, maar ook wasverzachters, geurboosters en vlekverwijderaars. De wasmiddelen zijn er voor verschillende soorten wasgoed en er is naast regulier wasmiddel ook extra krachtig (Max) wasmiddel. Elk wasmiddel heeft zijn eigen unieke geur, denk hierbij aan populaire geuren zoals Rosehip en Marseille zeep.

Asevi milieuvriendelijk wasmiddel

Naast dat de wasmiddelen uw wasgoed weer stralend schoon maken, dragen ze ook een steentje bij aan een beter milieu. De meeste middelen zijn namelijk vegan en alle reinigers zijn dierproefvrij. Bovendien is de verpakking gerecycled en weer (deels) recyclebaar. De wasmiddelen van Asevi zijn dus een ecologisch verantwoorde optie.

Ons assortiment Asevi wasmiddelen

In ons assortiment vindt u een breed aanbod aan wasmiddelen van Asevi. Dat niet alleen, u vindt hier ook andere middelen die gebruikt kunnen worden tijdens het wassen. Hieronder lichten wij ons assortiment aan Asevi wasmiddelen toe:

  • Vloeibaar wasmiddel: in ons assortiment vindt u vloeibaar wasmiddel van Asevi voor universeel gebruik of voor de gekleurde was. Hier vindt u de reguliere wasmiddelen en de extra krachtige wasmiddelen uit de Max-lijn. Bovendien zijn de wasmiddelen beschikbaar in verschillende populaire geuren, zoals Deep ocean en Rosehip.
  • Wasverzachter: uw wasgoed voelt weer zijdezacht aan dankzij de wasverzachter van Avesi. U vindt hier heerlijke geuren zoals Zen en Energy. Bovendien heeft Avesi ook hypoallergene wasverzachter, ideaal voor het wasgoed van uw kleintje.
  • Geurbooster: laat uw wasgoed weer heerlijk ruiken met de vloeibare geurbooster van Asevi. Deze plaatst u gewoon in het wasverzachterbakje en u geniet langdurig van heerlijk ruikend wasgoed. Bovendien zijn de geurboosters hypoallergeen en dermatologisch getest.
  • Vlekverwijderaar: hardnekkige vlekken, zoals olie, bloed of vet verwijdert u eenvoudig uit uw wasgoed met de vlekverwijderaar spray. Spray een beetje op het vervuilde oppervlak en laat het vervolgens meedraaien met het normale wasprogramma. U kunt het middel ook gebruiken als wasmiddel versterker.

Dankzij het ruime aanbod zit er gegarandeerd een wasmiddel product tussen die perfect aansluit bij uw was behoeftes.

Asevi wasmiddelen in de aanbieding

Bij ons vindt u ook de wasmiddelen van Asevi in de aanbieding. Dankzij deze aanbiedingen koopt u in één keer vijf tot tien flessen vloeibaar wasmiddel, wasverzachter of geurbooster. Op deze aankoop krijgt u meer korting dan als u de wasmiddelen los zou kopen. In de aanbieding koopt u de wasmiddelen dus nog voordeliger. Ideaal als u genoeg wilt hebben van uw favoriete wasmiddel of graag een voorraadje bijhoudt.

Het gebruiken van de wasmiddelen van Asevi

Het gebruiken van de wasmiddelen van Asevi is zeer eenvoudig. U kunt de middelen van Asevi als volgt samen gebruiken, maar natuurlijk kunt u de middelen ook los van elkaar gebruiken.

  1. Spray hardnekkige vlekken (bloed, olie, vet, make-up) met de Asevi vlekverwijderaar.
  2. Plaats al uw wasgoed in de wasmachine.
  3. Vul het wasmiddelbakje met wasmiddel van Asevi. Lees van het etiket af hoeveel u precies nodig heeft.
  4. Indien nodig, voeg wat van de vlekverwijderaar toe aan het wasmiddelbakje om het reinigende effect te versterken.
  5. Vul het wasverzachterbakje met wasverzachter. Lees van het etiket af hoeveel u precies nodig heeft.
  6. Voeg wat van de Asevi geurbooster toe aan het wasverzachterbakje.
  7. Was uw wasgoed op het programma waarop u dit normaal ook wast.

Na gebruik is uw wasgoed weer stralend schoon en ruikt het weer heerlijk fris.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Asevi wasmiddel geschikt voor alle stoffen?

Niet alle Asevi wasmiddelen zijn geschikt voor alle stoffen. De universele wasmiddelen van Asevi zijn over het algemeen ook geschikt voor delicate stoffen, zoals zijde, wol en kasjmier. In de productomschrijving of op de verpakking staat vermeld voor welk type wasgoed het geschikt is.

Zijn Asevi wasmiddelen geschikt voor gebruik in zowel hand- als machinewas?

De meeste Asevi wasmiddelen zijn geschikt voor de machinewas en de handwas. Aangezien de middelen uit natuurlijke ingrediënten bestaan, zijn deze niet schadelijk voor wasgoed en uw handen. Lees voor gebruik wel het etiket om zeker te zijn dat dit mogelijk is.

Waar koop ik Asevi wasmiddel?

Bij 123schoon.nl koopt u voordelig de wasmiddelen van Asevi. Of u nu zoekt naar vloeibaar wasmiddel, wasverzachter, geurbooster of vlekverwijderaar, bij ons vindt u het allemaal. Als u vandaag nog voor 23:59 besteld, dan ontvangt u het morgen al in huis.

Is Asevi wasmiddel milieuvriendelijk?

De wasmiddelen van Asevi zijn milieuvriendelijk. De middelen bestaan namelijk uit natuurlijke ingrediënten en zijn hierdoor vegan. Bovendien is het middel helemaal dierproefvrij. Ook de verpakking is milieuvriendelijk en bestaat uit gerecycled plastic dat weer (deels) recyclebaar is.
 

Heeft u nog vragen over Asevi wasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.