123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Asevi

Schoonmaakmiddelen van Asevi goedkoop kopen

Bestel op deze pagina de schoonmaakmiddelen van Asevi en maak uw huis zo eenvoudig weer stralend schoon. Of u nu op zoek bent naar allesreiniger, badkamerreiniger, vloerreiniger, wasmiddel of luchtverfrissers. Asevi biedt het allemaal en dat nog eens in verschillende geuren. Bestel vandaag nog de schoonmaakmiddelen van Asevi en ontvang deze morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Voordelig Asevi schoonmaakmiddelen bestellen

Uw huis wordt weer stralend schoon met de schoonmaakmiddelen van Asevi. Of u nu de vloer wilt reinigen, de badkamer wilt schoonmaken of toch de was wilt doen, Asevi heeft verschillende producten die u hiermee kunnen helpen. En dat voor een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Lees hieronder meer over Asevi en ons assortiment of kies hierboven direct voor het type product waar u naar op zoek bent.

Wat is Asevi?

Asevi staat ervoor om uw huis weer stralend schoon te maken en fris te laten ruiken en hebben hierbij respect voor het milieu. Bovendien profiteert u van een superieure waarde- en kwaliteitsverhouding. U ontvangt dus kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmiddelen die zorgen voor een grondige reiniging en dat voor de beste prijs.

 

Het merk bestaat al ruim 70 jaar en noemt zichzelf de nummer één leider in reinigingsmiddelen. Voornamelijk in Roemenië en Spanje worden de schoonmaakmiddelen van Asevi veel gebruikt en nu zijn ze ook bij ons verkrijgbaar. Inmiddels zijn de schoonmaakmiddelen al te koop in meer dan 12 landen en wil Asevi zo veel mogelijk mensen helpen bij het duurzaam en eenvoudig schoonmaken.

Milieuvriendelijkheid van Asevi

Milieuvriendelijkheid is bij Asevi van groot belang. Zo zijn de meeste reinigers van Asevi vegan en dierproefvrij. De ingrediënten zijn dus van natuurlijke oorsprong en er worden geen dieren gebruikt om het product te testen. Daarnaast zijn de meeste verpakkingen ook vriendelijk voor het milieu. Deze flessen zijn gemaakt van gerecycled plastic en kunnen na gebruik weer volledig hergebruikt worden. Dus goed voor uw portemonnee en het milieu.

Ons Asevi schoonmaakmiddelen assortiment

Bij ons vindt u een hoop verschillende schoonmaakmiddelen van Asevi, die ideaal zijn voor diverse schoonmaaktaken. Hieronder leggen wij uit welke middelen u allemaal bij ons kunt vinden:

  • Asevi allesreiniger: met de allesreiniger maakt u in een handomdraai uw hele huis weer stralend schoon. Ideaal voor het reinigen van vloeren, tafels, het aanrecht en andere harde oppervlaktes. U vindt bij ons de allesreiniger in fles of als spray.
  • Asevi badkamerreiniger: verwijder moeiteloos kalkaanslag, ziektekiemen, schimmels en zeepresten van harde oppervlaktes zoals tegels. De reiniger hoeft maar 15 minuten in te werken en u geniet meteen van een stralend schoon resultaat.
  • Asevi vloerreiniger: de populaire vloerreinigers zijn te gebruiken voor bijna iedere vloer. U vindt bij ons veel verschillende geuren en zelfs diervriendelijke en pH-neutrale varianten.
  • Asevi luchtverfrisser: met de luchtverfrissers ruikt uw huis tot 12 uur lang weer heerlijk fris. Ideaal voor het sprayen in ruimtes of op stoffen, want de spray laat geen vlekken of resten achter.
  • Asevi wasmiddel: uw wasgoed wordt weer stralend schoon met deze wasmiddelen. U vindt hier niet alleen vloeibaar wasmiddel geschikt voor universeel gebruik, maar ook wasverzachters, geurboosters en vlekverwijderaars.

Dankzij ons ruime aanbod, zit er gegarandeerd een schoonmaakmiddel tussen die past bij uw schoonmaakklus.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Asevi milieuvriendelijk?

Asevi maakt milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. De meeste middelen zijn vegan (100% natuurlijke ingrediënten) en zijn dierproefvrij. Dit maakt de schoonmaakmiddelen van Asevi een ecologisch verantwoorde keuze.

Waar kan ik Asevi schoonmaakmiddelen kopen?

Asevi schoonmaakmiddelen kunt u voordelig kopen op 123schoon.nl. Hier vindt u middelen als vloerreiniger, allesreiniger, badkamerreiniger, luchtverfrissers, wasmiddelen en meer. Als u vandaag nog besteld, dan ontvangt u het morgen al in huis.

Welke geurvarianten van Asevi zijn er?

Asevi verkoopt diverse producten in verschillende geurvarianten. Populaire geuren van Asevi zijn Ocean Breeze, Spring, White Jasmine en Rosehip. De geuren blijven langdurig hangen, zodat u lang kunt genieten van een fris en schoon gevoel.

Zijn Asevi schoonmaakmiddelen veilig voor gebruik rond huisdieren en kinderen?

Asevi streeft ernaar om de producten veilig te laten zijn in gebruik rondom huisdieren en kinderen. De middelen bestaan namelijk grotendeels uit natuurlijke ingrediënten. Wel wordt geadviseerd de schoonmaakmiddelen buiten bereik van kinderen te behouden. Als u twijfelt over de veiligheid van het middel, raadpleeg dan het etiket.
 

Heeft u nog vragen over Asevi schoonmaakmiddelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.