123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Brauzz wasmiddel

Brauzz wasstrips kopen?

Bestel nu de wasstrips van Brauzz. Hiermee maakt u van wassen kinderspel. Het doseren is zeer eenvoudig, u plaatst simpelweg de strip in de trommel en u kunt beginnen met wassen. Dankzij de kleine verpakking en het oplosbare middel zijn de wasstrips zeer milieuvriendelijk. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


Bekijk ons assortiment Brauzz wasmiddelen

Slepen met grote flessen wasmiddel is met de wasstrips van Brauzz verleden tijd. Deze handige wasstrips komen in kleine kartonnen verpakkingen en lossen op wanneer deze in contact komen met water. Lees hieronder meer over de wasmiddelen van Brauzz of bestel hierboven direct het gewenste product.

Wat zijn Brauzz wasstrips?

De meeste wasmiddelen zijn verkrijgbaar in de vorm van waspoeder, vloeibaar wasmiddel of wascapsules. De wasmiddelen van Brauzz zijn verkrijgbaar in zogenaamde strips. Dit zijn kleine velletjes die bestaan uit wasmiddelen. Zodra de strips in contact komen met water zullen deze oplossen en uw wasgoed reinigen.

Brauzz wasmiddelen gebruiken

De wasstrips van Brauzz zijn geschikt voor witte, gekleurde en zwarte was. Daarnaast zijn de strips geschikt voor alle soorten textiel en hoeft u geen verschillende soorten wasmiddel meer aan te schaffen. Gebruik de wasstrips van Brauzz op de volgende wijze voor het beste resultaat:

  1. Open de verpakking.
  2. 1 wasstrip is voldoende voor 5 tot 6 kg wasgoed. Voor grotere hoeveelheden of sterk vervuild wasgoed is het aan te raden om 2 wasstrips te gebruiken. Wanneer u minder wasgoed heeft dat gewassen moet worden, dan volstaat een halve wasstrip ook. De strips zijn gemakkelijk te scheuren.
  3. Leg de wasstrip op het wasgoed in de wasmachine.
  4. Selecteer het gewenste programma.
  5. Geniet na afloop van een schone was.

De wasstrips lossen snel en volledig op. Hierdoor heeft u minder kans op vetluis en zal uw wasmachine ook minder snel verstoppen door bijvoorbeeld opgehoopte wasmiddelresten.
 

Heeft u last van hardnekkige vlekken in uw kleding? Behandel uw wasgoed dan voor met de vlekverwijderaar van Brauzz Deze vlekverwijderaar is gemaakt in de vorm van een blok waardoor deze eenvoudig is in gebruik. Daarnaast bevat deze vlekverwijderaar geen bleekmiddelen en chloor.

Voordelen van Brauzz

Het gebruiken van de wasmiddelen van Brauzz heeft een aantal voordelen, namelijk:
 

 Eenvoudige dosering: de wasstrips zijn zorgvuldig voorgedoseerd, 1 wasstrip is voldoende voor 1 wasbeurt. Daarnaast zijn de strips ook eenvoudig te scheuren waardoor u zelf eenvoudig kunt afstemmen hoeveel wasmiddel u nodig heeft.
 Impact geuren: de Brauzz wasstrips bevatten geurcapsules. Deze capsules hechten zich aan de kleding en komen vrij door wrijving. Terwijl de kleding wordt gedragen komt de geur dus geleidelijk vrij.
 Geschikt voor alle textielsoorten: de wasstrips zijn geschikt voor alle kleuren en zijn daarnaast ook te gebruiken voor delicate stoffen zoals wol, zijde en kasjmier.
Geschikt voor handwas: de wasstrips van Brauzz zijn voor zowel handwas als machinewas geschikt.  Diverse geuren: Er zijn verschillende geuren beschikbaar zoals lavendel en zeebries. Voor wie minder fan is van geurtjes zijn er ook geurloze wasstrips beschikbaar.
Dermatologisch goedgekeurd: Brauzz kreeg van Dermatest het hoogst haalbare label, namelijk ‘excellent’.
Vrij van plastic: doordat de wasstrips niet vloeibaar zijn, zijn plastic verpakkingen overbodig en zijn de wasstrips in plaats daarvan verpakt in recyclebaar karton.

De milieuvriendelijke aspecten van Brauzz

Brauzz heeft als missie om de producten en de productie daarvan zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Dit doen zijn door innovatieve producten te ontwikkelen die niet inleveren op kwaliteit, gebruiksgemak en betaalbaarheid.
 

De producten van Brauzz zijn zo milieuvriendelijk mogelijk. Dit wordt gewaarborgd doordat de producten vrij zijn van:

  • Wegwerp plastic: de wasstrips van Brauzz zijn verpakt in recyclebare kartonnen verpakkingen. Hierdoor wordt het gebruik van plastic voorkomen.
  • Vervoer van water: Brauzz is tegen nutteloos vervoer van water. Voor de productie van Brauzz wasstrips wordt dan ook geen onnodig water gebruikt.
  • Schadelijke ingrediënten: de ingrediënten in de wasstrips van Brauzz zijn natuurlijk en makkelijk biologisch afbreekbaar.
  • Dierlijke testen: de producten van Brauzz worden niet getest op dieren en bevatten geen dierlijke producten. De wasstrips zijn om die reden ook vegan.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werken de wasstrips van Brauzz?

Verzamel het wasgoed dat u wilt gaan wassen. Leg vervolgens een wasstrip op het wasgoed in de wastrommel. Sluit de wasmachine en selecteer het gewenste programma. Geniet na afloop van schoon en fris wasgoed.

Wat zit er in Brauzz?

De producten van Brauzz zijn allemaal gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De wasstrips met lavendel- en zeebriesgeur bevatten parfum. De geurloze variant bevat geen parfum. De strips zijn vegan en makkelijk biologisch afbreekbaar.

Waar koop ik Brauzz wasstrips?

Het gehele assortiment van Brauzz wasstrips koopt u voordelig bij 123schoon.nl. Bij ons vindt u wasstrips in verschillende geuren. Wanneer u vandaag besteld, ontvangt u de producten morgen al in huis.
 

Heeft u nog vragen over de wasmiddelen van Brauzz of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.