123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Kleurvangers

Kleurvangers kopen?

Bestel hier kleurvangers en voorkom dat kleuren van uw wasgoed in de wasmachine gaan loslaten en zich hechten aan ander wasgoed. De doekjes vangen deze kleuren efficiënt op, zodat u met een gerust hart verschillende kleuren wasgoed in de wasmachine kan plaatsen. Vandaag besteld, morgen in huis.


Kleurvanger voordelig bestellen

Voorkom het verkleuren van uw was met behulp van kleurvangers. In ons assortiment vindt u kleurvangers van diverse A-merken. Lees hieronder meer over kleurvangers of bestel hierboven direct alles wat u nodig heeft.

Wat zijn kleurvangers?

Met kleurvangers voorkomt u dat kleuren en reststoffen aan ander wasgoed gaan hechten. Dit kan namelijk zorgen voor verkleuringen of gekleurde vlekken in licht wasgoed. De doekjes vangen de losgelaten kleuren op en houden deze vast, zodat ze niet op het andere wasgoed terecht komen. Met deze doekjes wordt het wassen van verschillende kleuren wasgoed tegelijkertijd mogelijk.

Kleurvangers: ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse kleurvangers van bekende merken. Hieronder lichten wij de kleurvangers van deze merken toe.

  • Miracle sheets: deze doekjes vangen niet alleen kleuren op, maar de doekjes voorkomen ook beschadigingen aan uw wasgoed tijdens het wassen. Beschikbaar voor donkere was en demin.
  • Dr. Beckmann: met deze doekjes wordt grijssluier en verkleuring tegengegaan. Daarnaast heeft dit merk ook een doekje dat naast kleuren ook vuil opvangt, zodat dit niet blijft hangen in de wasmachine of leidingen. Bovendien zijn er van deze doekjes ook eco varianten verkrijgbaar.
  • Dylon (K2r): deze doekjes trekken kleurstoffen aan en houden deze langdurig vast. Zo geniet u van een schone was met levendige kleuren.

Het gebruiken van een kleurvanger

Het gebruiken van de kleurvangers is zeer eenvoudig, namelijk:

  1. Haal een kleurvanger doekje uit de verpakking.
  2. Plaats de kleurvanger in de wastrommel bovenop de kleding. Zorg dat de wastrommel niet te vol is als u een was draait met een kleurvanger doekje.
  3. Draai uw ideale wasprogramma.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een kleurvanger?

Een kleurvanger trekt kleuren aan en vangt deze op als u de was doet. Zo kunt u verschillende kleuren wasgoed in één wasbeurt doen, zonder dat er vlekken op uw wasgoed terecht komen. Op zoek naar kleurenvangers? Deze vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Welke kleuren geven af in de was?

Donkere kleuren en felle kleuren zoals paars, rood, groen, blauw, oranje en geel geven snel af. Als u deze bij lichte kleuren zoals wit in de wastrommel doet, is de kans groot dat kleuren gaan overlopen en er vlekken komen op uw lichte was. Dit kunt u voorkomen met behulp van een kleurvanger. Dit doekje vangt kleuren op, zodat u diverse kleuren wasgoed met een gerust hart bij elkaar in de wastrommel kunt doen.
 

Heeft u nog vragen over kleurvangers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.