123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Fleuril wasmiddel

Fleuril wasmiddel kopen?

Op zoek naar wasmiddelen van Fleuril? In ons ruime aanbod vindt u wasmiddelen geschikt voor elk soort wasgoed. Er is zelfs nog keuze uit vloeibaar wasmiddel of pods. Bestel vandaag nog en ontvang uw favoriete wasmiddel morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig Fleuril wasmiddel

Fleuril is al sinds 1954 actief in het creëren van wasmiddelen. Sindsdien heeft Fleuril veel verschillende soorten wasmiddel op de markt gebracht. Inmiddels bevatten deze middelen het unieke ‘Renew’ formule dat uw kleding laat ogen als nieuw. Bij ons vindt u al deze verschillende wasmiddelen.

Fleuril wasmiddelen: ons assortiment

Fleuril heeft diverse wasmiddelen in het assortiment. Deze wasmiddelen worden hieronder toegelicht:

  • Vloeibaar wasmiddel: Fleuril heeft vloeibare wasmiddelen voor de witte en zwarte was. Deze wasmiddelen geven uw wasgoed een tweede leven. De kleuren worden weer intens en natuurlijk wordt het wasgoed heerlijk fris en schoon.
  • Wasmiddel capsules: De wasmiddel capsules zijn geschikt voor de gekleurde en zwarte was. De pods maken het wasgoed stralend schoon en hernieuwen de kleuren van uw wasgoed. Na gebruik ziet het wasgoed er weer zo goed als nieuw uit.

Fleuril Renew

Renew is een nieuwe en innovatieve formule van Fleuril. Deze formule geeft kleding een geweldige kleur. Het gebruik van een wasmiddel met deze formule geeft een ‘kleur als nieuw’ effect. Zo oogt het wasgoed na elke wasbeurt weer als toen u het kocht. Hoe werkt deze formule? Het middel strijkt alle ruwe vezels weer helemaal glad. Op deze manier krijgen vervaagde kleuren weer hun intense kleur terug.

Fleuril in de aanbieding kopen

Bespaar nog meer geld met de aanbiedingen op de wasmiddelen van Fleuril. Geregeld vindt u bij ons aanbiedingen van Fleuril waarmee u veel bespaart. Deze aanbiedingen zijn ook perfect als u een voorraad aan wasmiddelen wilt aanleggen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Fleuril Renew?

Renew is een unieke formule ontwikkeld door Fleuril. Deze formule strijkt alle ruwe vezels helemaal glad. Zo krijgen vervaagde kleuren hun intense kleur weer terug. Na het wassen met een wasmiddel met deze formule oogt uw was na elke wasbeurt weer zo goed als nieuw.

Hoe werken de pods van Fleuril?

De capsules van Fleuril zijn makkelijk om te gebruiken. U hoeft zich namelijk geen zorgen meer te maken over onder- of overdosering. Plaats de capsule in de wastrommel voordat u de kleding hierop plaatst. Voor een perfecte werking van de Fleuril pods, kunt u het best de instructies op de verpakking volgen.
 

Heeft u vragen over de Fleuril wasmiddelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.