123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Le Chat wasmiddel

Le Chat wasmiddel of wasverzachter kopen?

Bestel hier wasmiddelen en wasverzachters van Le Chat. De wasmiddelen van Le Chat zijn beschikbaar in capsules of als vloeibaar wasmiddel. Natuurlijk kan een bijpassende Le Chat wasverzachter niet ontbreken Dit merk heeft alles wat u nodig heeft om voor een schone en frisse was te gaan. Vandaag besteld, is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Le Chat wasmiddel voordelig bestellen

Le Chat is een merk dat zich onderscheidt door hun expertise op het gebied van zeep en het creëren van milde wasmiddelen. Door innovatie heeft Le Chat wasmiddel een zeer efficiënte waskracht, zorgen de middelen voor ultieme zachtheid en zijn ze zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

De soorten wasmiddelen van Le Chat

Het assortiment van Le Chat wasmiddelen bestaat uit verschillende categorieën. Hieronder worden deze toegelicht.

  • Vloeibaar wasmiddel: vele wasmiddelen van Le Chat zijn gemaakt voor specifieke doeleinden. De vloeibare wasmiddelen van Le Chat zijn ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Zo heeft Le Chat een wasmiddel formule dat speciaal is ontwikkeld voor baby’s. Ook voor de delicate was heeft Le Chat een perfect wasmiddel.
  • Wasmiddel capsules: deze capsules zijn ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. Dit is te danken aan de unieke formule dat is ontwikkeld door een wetenschappelijk comité. Met capsules voorkomt u overdosering. De capsules lossen volledig op als deze in contact komen met water.
  • Wasverzachter: de wasverzachters van Le Chat laten uw was erg zacht aanvoelen, ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Voorkom huidirritatie en ga voor een zijdezachte én heerlijk ruikende was.

Le Chat wasmiddel is perfect voor de gevoelige huid

Samen met een wetenschappelijk comité zorgt Le Chat ervoor dat de producten perfect zijn voor mensen met een gevoelige huid of allergische huidtypes. Zo heeft Le Chat samen met dit comité een uniek hypoallergeen parfum ontwikkeld dat erg mild is voor de huid. Dit comité bestaat uit dermatologen, allergologen en specialisten op het gebied van persoonlijke hygiëne.

Le Chat wasmiddel in de aanbieding kopen

Ook voor iedereen die graag wilt besparen op wasmiddelen is Le Chat ideaal. Bestel bij ons Le Chat wasmiddelen tegen bodemprijzen en bespaar veel geld. Perfect voor als u een voorraad wilt aanleggen of gewoon op zoek bent naar de beste koopjes.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke Le Chat wasmiddelen zijn er?

Le Chat biedt vier verschillende wasmiddelen aan binnen hun assortiment. Dit zijn vloeibare wasmiddelen, wasgels, wasmiddel capsules en wasverzachter. Le Chat biedt vloeibare wasmiddelen voor delicate was en wasgoed van uw kleintje. Deze wasmiddelen zijn gemaakt voor Deze wasmiddelen, was capsules en wasverzachters zijn speciaal gemaakt voor mensen met een gevoelige huid.

Is Le Chat geschikt voor mensen met een gevoelige huid?

De middelen van Le Chat zijn gecreëerd door een wetenschappelijk comité van dermatologen, allergologen en specialisten op het gebied van persoonlijke hygiëne. De producten worden gemaakt met de minimale hoeveelheid aan ingrediënten die gekend zijn voor het veroorzaken van allergische reacties. In de middelen zit een uniek hypoallergeen parfum voor de gevoelige huid. Hierdoor ruikt uw was fris terwijl de kans op huidirritaties en allergische reacties wordt geminimaliseerd.


Heeft u vragen over Le Chat wasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.