123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Wasparfum aanbieding

Wasparfum aanbieding kopen?

Koop uw favoriete wasparfum nu extra voordelig en bekijk onze aanbiedingen. Op deze pagina kiest u uit heerlijke geurparels of wasparfum van onder andere Lenor en Wasgeurtje. Zo ruikt uw schone was extra fris. Filter op merk en het type om snel een aanbieding naar keuze te vinden.


1 - 24 van 30

Wasparfum in de aanbieding kopen

Op deze pagina vindt u wasparfums voor zeer lage prijzen. Wasparfum voegt u toe aan uw was en dit zorgt voor een geweldige geursensatie in uw wastrommel en aan uw wasgoed. Zo ruikt uw wasgoed na elke wasbeurt weer schoon en fris. Lees hieronder meer over onze aanbiedingen en de merken die we verkopen of bestel hierboven direct het wasparfum dat u nodig heeft.

Alle wasparfum aanbiedingen

Bij ons vindt u altijd wasparfum aanbiedingen van topmerken, zoals: Lenor, Wasgeurtje en Silan. Het aanbod rouleert regelmatig. Hierdoor zit er gegarandeerd iets voor u bij. Zo blijft u extra lang en voordelig genieten van de luxe sensatie van heerlijk geurend wasgoed. Wij bieden aanbiedingen aan van de volgende topmerken:

  • Lenor geurparels: met deze geurboosters van Lenor, die bestaan uit kleine korreltjes, voegt u een heerlijke frisse geur toe aan uw wasgoed. Leg de korrels in de lege trommel van de wasmachine en leg daarna het wasgoed erboven op. De geurbooster neutraliseert, blokkeert en maskeert nare geurtjes. Zo zorgt het ervoor dat uw wasgoed dagenlang fris blijft ruiken. Voor optimale frisheid combineert u de geurboosters met de wasverzachters van Lenor.
  • Wasgeurtje: wilt u zeker weten dat uw favoriete kledingstukken lekker ruiken? Gebruik dan wasparfum van Wasgeurtje tijdens de wasbeurt. De luxe geurenreeks zorgt voor een heerlijke geurboost aan uw wasgoed die ook nog eens lang aanhoud. Het wasparfum is een extra toevoeging naast uw bestaande wasmiddel en wasverzachter. Wasparfums van Wasgeurtje zijn veilig te gebruiken voor elk soort wasgoed en in ieder type wasmachine. De unieke formule is vrij van parabenen.
  • Silan geurparels: geniet keer op keer van lekker ruikend wasgoed met Silan. U voegt de geurparels toe aan de wastrommel, waarna er een fris parfum over het wasgoed verspreid wordt. Dit blijft tot wel 20 weken hangen, zodat uw textiel extra schoon ruikt.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke wasparfum aanbiedingen zijn het beste?

Bij 123schoon.nl vindt u genoeg aanbiedingen op diverse wasparfums van meerdere A-merken. Regelmatig veranderen de aanbiedingen. In onze webshop ontdekt u diverse wasparfums die er nu in de aanbieding zijn.

Waarom moet ik wasparfum in de aanbieding kopen?

Bestel wasparfum in de aanbieding en bespaar een hoop geld op wasparfums van topmerken, zoals: Lenor, Silan en Wasgeurtje. Betaal minder per artikel, zo bestelt u voldoende wasparfum om voordelig een voorraad aan te leggen.

Welke wasparfum aanbieding kan ik het beste kiezen?

Wat de beste wasparfum aanbieding voor u is, hangt uiteraard af van de hoogte van de korting, maar wordt ook bepaald door welke geur u lekker vindt ruiken. Kiest u voor vloeibaar wasparfum of gaat u juist voor korrels? De beste aanbieding is goed voor uw portemonnee en voor uw neus. Bij 123schoon.nl vindt u diverse voordelen, zo zit er gegarandeerd een aanbieding voor u tussen.
 

Heeft u vragen over onze wasparfum aanbiedingen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.