123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Omo waspoeder

Omo waspoeder kopen?

Bestel op deze pagina Omo waspoeder. Geschikt voor witte en gekleurde was. U heeft keuze uit de reguliere verpakkingen of XXL-verpakkingen. Wanneer u vandaag nog voor 23:59 uur besteld, ontvangt u uw Omo waspoeder morgen al in huis.


Bestel voordelig Omo waspoeder

Omo is één van de oudste en bekendste wasmiddelmerken op de markt. Dit hebben zij te danken aan hun betrouwbare formule die uw wasgoed weer grondig schoon krijgt en lekker laat ruiken. Omo is zelfs zo overtuigd van hun waskracht dat ze als motto hebben: “Laat uw kind maar lekker zijn gang gaan.” Omo weet namelijk dat met hun formule zelfs de meest hardnekkige vlekken wel weer uit kledingstukken gaat. Lees hieronder meer over Omo waspoeder of bestel hierboven direct het gewenste product.

Omo waspoeder: ons assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende soorten en formaten waspoeder van Omo. Wij bieden in ons assortiment waspoeder aan voor zowel witte als gekleurde was en van reguliere verpakkingen tot XXL-verpakkingen. De reguliere verpakkingen bevatten 798 gram waspoeder, wat goed is voor 14 wasbeurten. De XXL-verpakking voor witte en gekleurde was bevatten 4,73 kg waspoeder wat voldoende is voor 80 wasbeurten. Voor gekleurd wasgoed is er echter een nog grotere verpakking van 8,4 kg beschikbaar. Hiermee kunt u 120 wasbeurten wassen.

Omo waspoeder voor gekleurde was

Omo waspoeder voor gekleurde was is speciaal ontwikkeld om hardnekkige vlekken uit uw kleding te verwijderen en de kleuren van uw wasgoed intens te houden. Het waspoeder beschikt over waskrachtversterkers die vlekken hardnekkig aanpakken en uw was weer stralend schoon uit de wasmachine laten komen. Daarnaast bevat Omo waspoeder voor gekleurde was kleurbeschermers die de kleur van uw kledingstukken beschermen en intens houden, zodat uw kleding er na iedere wasbeurt weer als nieuw uitziet.

Omo waspoeder is zeer effectief tegen vlekken en pakt zelfs de lastigste vlekken, zoals bloed, gras en vet aan. Zelfs op lage temperaturen is Omo effectief werkzaam tegen vlekken en beschermt het de kleur van uw kleding.

Tip: Was nieuwe kleding voor de zekerheid altijd apart en gebruik voor de daaropvolgende wasbeurt een kleurvanger.

Omo waspoeder voor witte was

Omo waspoeder voor witte was is speciaal ontwikkeld om uw witte was weer stralend wit te krijgen. Omo waspoeder verwijdert de meest hardnekkige vlekken zoals olie, bloed en vetvlekken en zorgt ervoor dat uw witte wasgoed weer stralend wit wordt zoals voorheen. Het waspoeder bevat waskrachtversterkers die lastige vlekken te lijf gaan en tegelijk uw was beschermen, zodat deze niet beschadigen of vaal worden.

Omo waspoeder voor witte was werkt al effectief bij 30 °C en korte wasprogramma’s. Hierdoor wordt uw was niet alleen stralend wit maar ook nog eens schoon in een korte tijd. Daarnaast bespaart u hiermee water , energie en geld.

Omo waspoeder gebruiken

  1. Voeg de juiste hoeveelheid waspoeder (57 gram voor een normale was*) toe aan het wasmiddelbakje met een 2 of II. Dit is het vakje voor hoofdwas.
  2. Kies het gewenste wasprogramma voor uw was.
  3. Start de wasmachine.
  4. Geniet na afloop van een schone was.

Bewaar Omo waspoeder zoveel mogelijk in de originele verpakking op een droge en donkere plek. Waspoeder kan gaan klonteren wanneer het in contact komt met vocht en warmte. Mocht u niet meer beschikken over de originele verpakking, dan raden wij een waspoederbox aan, zo verkleint u de kans op wasmiddelklonten.

 

*Dit is een richtlijn, een normale was weegt ongeveer 5 à 6 kilo. Voor deze hoeveelheid heeft u dus 57 gram waspoeder nodig. Is uw was zwaar bevuild of wilt u een grotere hoeveelheid wasgoed wassen, dan kunt u uiteraard meer waspoeder gebruiken.

Voordelen van Omo waspoeder

Het gebruiken van Omo waspoeder heeft een aantal voordelen, wij zetten ze voor u nog een keer op een rijtje:

 Unieke 30-minutentechnologie
 Verwijdert moeilijke vlekken zoals bloed, gras en vet aan
 Bevat waskrachtversterkers
 Zorgt zelfs op lage temperaturen voor een stralend schone was
 Geschikt voor alle textielsoorten, met uitzondering van wol en zijde
 Recyclebare verpakkingen

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik Omo waspoeder los in de wastrommel gebruiken?

Het is niet aan te raden om Omo waspoeder los in de wastrommel te gooien. Gebruik Omo waspoeder altijd in de daarvoor bestemde wasmiddellade. Wanneer waspoeder direct in de wastrommel wordt gebruikt, concentreert het waspoeder zich teveel op één plek waardoor uw was mogelijk niet goed schoon wordt.

Hoeveel Omo waspoeder heb ik nodig?

De aanbevolen hoeveelheid waspoeder voor een normale was (5 à 6 kilo) is ongeveer 57 gram. De hoeveelheid waspoeder is echter afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed en de mate van vervuiling. Bij een zwaar vervuilde was gebruikt u meer waspoeder dan bij een kleine, licht vervuilde was.

Kan ik Omo waspoeder voor witte was ook voor gekleurde was gebruiken?

Het is niet aan te raden Omo waspoeder voor witte was te gebruiken voor gekleurde was. Waspoeder voor wit wasgoed kan gekleurd textiel namelijk vervagen. Waspoeder dat speciaal is ontwikkeld voor witte was bevat namelijk een kleine hoeveelheid bleek die uw witte kleding weer stralend wit maken en ook wit houden.
 

Heeft u nog vragen over de waspoeders van Omo of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.