123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Power Bars

Power bars kopen?

Bestel hier voordelig wasmiddel Power Bars. Deze capsules zorgen voor een diepe reiniging en verwijderen vlekken grondig. Power Bars werken al op temperaturen vanaf 20 graden en lossen volledig op in water. Bovendien is de verpakking volledig recyclebaar en dat maakt Power Bars een milieuvriendelijke wasmiddel-optie. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


Goedkoop Power Bars kopen?

Voorkom geknoei van vloeibare wasmiddelen met Power Bars. Deze voorgedoseerde wasmiddeltabletten reinigen uw wasgoed tot diep in de vezels. In ons assortiment vindt u Power Bars voor wit en gekleurd wasgoed. Lees hieronder meer over Power Bars of bestel hierboven direct het gewenste product.

Wat zijn Power Bars?

Power Bars zijn kleine, geperste blokken met wasmiddel in de vorm van een staaf of tablet. Ze zorgen voor een diepe reiniging van uw witte, bonte en zwarte kleding. Doordat Power Bars al zijn voorgedoseerd hoeft u geen moeite meer te doen of te knoeien met vloeibare wasmiddelen. De Power Bars reinigen en beschermen uw kleding tot diep in de vezels en zorgen voor kleurbehoud van de bonte was. Bovendien zorgen de Power Bars er ook voor dat uw wasmachine na afloop ook aangenaam ruikt.

Power bars gebruiken

Voor een optimaal resultaat van de Power Bars plaatst u eerst een Power Bar in de trommel en voegt u vervolgens de vuile was toe. Selecteer het gewenste programma en temperatuur en start de wasmachine. Geniet na afloop van een stralend schone was.

 

De Power Bars bevatten een beschermende folie die oplost in water en biologisch afbreekbaar is. U hoeft de folie om de Power Bar dus niet te verwijderen voordat u deze in de wasmachine legt. De folie beschermt de Power Bar tegen vocht en andere invloeden en uw handen tegen mogelijke productresten.

 

Voor een kleine tot normale hoeveelheid wasgoed onder de 4,5 kg, voegt u één Power Bar toe aan de wasmachine. Bij een grotere hoeveelheid wasgoed boven de 4,5 kg of bij een zwaar bevuilde was voegt u twee Power Bars toe.

 

De Power Bars werken al effectief vanaf een watertemperatuur van 20° C. Hierdoor kunt u de Power Bars ook gebruiken bij koudere wasprogramma’s. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Duurzaam wassen met Power bars

Het gebruiken van Power Bars tijdens het doen van de was bespaart u niet alleen geld, maar is ook nog eens milieuvriendelijk. Het gebruiken van de Power Bars heeft een aantal duurzame voordelen, namelijk:

  • Oplosbare en biologisch afbreekbare folie: de folie om de Powerbars is biologisch afbreekbaar en lost volledig op in water. U hoeft de plastic verpakking dus niet te verwijderen.
  • Recyclebare verpakking: de verpakking van de Power Bars bestaat uit recyclebaar papier.
  • 97% minder plastic: in vergelijking met vloeibaar wasmiddel wordt er bij Power Bars maar liefst 97% minder plastic gebruikt.
  • Effectief vanaf 20° C: wassen op lagere watertemperaturen is beter voor het milieu en de portemonnee.
  • Makkelijk in gebruik: het wasmiddel is al voorgedoseerd dus zelf afmeten is niet meer nodig.
  • Minder CO2 uitstoot: door het compacte formaat is er minder transport nodig in vergelijking met vloeibaar wasmiddel.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik Power Bars?

Voor het beste resultaat en schoonste resultaat legt u eerst een Power Bar in de wasmachine. Vervolgens legt u het wasgoed hier bovenop en selecteert u het gewenste programma. Power Bars reinigen al effectief vanaf 20° C.

Zijn Power Bars geschikt voor witte was?

Power Bars zijn voor zowel witte als bonte was geschikt. In ons assortiment vindt u Power Bars die specifiek geschikt zijn voor gekleurde was, maar ook universele Power Bars die voor alle soorten en kleuren was geschikt zijn. Dus ook voor wit wasgoed.

Hoeveel Power Bars heb ik per wasbeurt nodig?

De standaard hoeveelheid Power Bars die u per wasbeurt moet gebruiken is één. Dit geldt wanneer u een kleine tot normale hoeveelheid wasgoed <4,5 kg gaat wassen. Wanneer u een grote of zeer bevuilde was >4,5 kg gaat wassen, voegt u twee Power Bars toe aan de wasmachine.
 

Heeft u nog vragen over Power Bars of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.