123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Wasstrips

Wasstrips kopen?

Maak wassen nog makkelijker met behulp van wasstrips. Plaats simpelweg een strip in de wastrommel en u kunt beginnen met wassen. U vindt hier wasstrips van diverse A-merken. Bestel vandaag nog en ontvang de strips morgen al in huis.


Bestel voordelig wasstrips

Doseren en knoeien van vloeibaar wasmiddel is verleden tijd dankzij wasstrips. In ons assortiment vindt u verschillende wasmiddeldoekjes van bekende A-merken zoals Brauzz en Robijn. De doekjes zijn zeer gebruiksvriendelijk en reinigen uw wasgoed grondig. Lees hieronder meer over wasmiddeldoekjes of bestel het gewenste product direct hierboven.

Wat zijn wasstrips?

Wasmiddeldoekjes zijn afgemeten stroken wasmiddel in de vorm van doekjes. Wasstrips hebben dezelfde krachtige functie als vloeibaar wasmiddel en waspoeder. De doekjes zijn flexibel en eenvoudig te doseren door de strips te scheuren. Hierdoor is het afmeten van de gewenste hoeveelheid wasmiddel eenvoudig en zijn de wasmiddeldoekjes zeer gebruiksvriendelijk. In ons assortiment verkopen wij wasmiddeldoekjes die geschikt zijn voor witte, bonte en zwarte was, maar ook doekjes die geschikt zijn voor universeel gebruik.

Wasstrips gebruiken

Wasmiddelstrips werken net zo effectief als waspoeder, vloeibaar wasmiddel en wasmiddelcapsules. Voor de beste werking van de wasmiddeldoekjes moet u een aantal stappen volgen:

  1. Leg een wasmiddeldoekje in de wastrommel.
  2. Voeg vervolgens het wasgoed toe aan de wasmachine.
  3. Voor een licht bevuilde was tussen de 5 tot 6 kg is 1 wasstrip voldoende. Voor grotere wasmachines of zwaar bevuilde was en wasgoed boven de 6 kg volstaan 2 wasstrips.
  4. Selecteer het gewenste wasprogramma. De wasmiddelstrips in ons assortiment werken al vanaf een watertemperatuur van 20° C.
  5. Geniet na afloop van een stralend schone en fris ruikende was.

Twijfelt u hoeveel wasmiddelstrips u nodig heeft omdat de was niet vuil genoeg is voor twee strips, maar wel te vies is voor één strip? Doordat de wasmiddeldoekjes eenvoudig te scheuren zijn, kunt u de hoeveelheid eenvoudig doseren. Gebruik voor een matig bevuilde was bijvoorbeeld 1,5 wasmiddeldoekje en een half doekje wanneer u een snelle handwas wilt doen.

 

Let op: bewaar wasmiddeldoekjes op een donkere, koele en droge plek. De wasmiddeldoekjes lossen namelijk eenvoudig op wanneer deze in aanraking komen met water en worden plakkerig bij warme temperaturen.

De voordelen van wasstrips

Het gebruiken van wasmiddeldoekjes heeft een aantal voordelen, namelijk:
 

100% oplosbaar: de wasstrips lossen 100% op zodra ze in contact komen met water.
 Eenvoudige dosering: de wasstrips zijn zorgvuldig gedoseerd. 1 wasstrips is voldoende voor een normaal bevuilde was. De strips zijn eenvoudig te doseren waardoor u gemakkelijk kunt afstemmen hoeveel wasmiddel u nodig heeft.
 Compacte, lichtgewicht verpakkingen: de verpakkingen van de wasmiddeldoekjes nemen een stuk minder ruimte in beslag dan grote wasmiddelflessen of dozen waspoeder. Dankzij de kleine compacte verpakkingen houdt u veel ruimte over in de wasruimte.
 Krachtige werking: de wasmiddelen hebben dezelfde krachtige werking als vloeibaar wasmiddel en waspoeder.
 Vrij van plastic: doordat de wasstrips niet vloeibaar zijn, zijn plastic verpakkingen overbodig en zijn deze vervangen door verpakkingen van gerecycled plastic.
 Geschikt voor handwas: de wasmiddeldoekjes in ons assortiment zijn geschikt voor zowel machinewas als handwas.
 Diverse geuren: de wasstrips in ons assortiment zijn beschikbaar in meerdere aangename geuren.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werken wasmiddeldoekjes?

Sorteer het wasgoed dat u wilt gaan wassen. Voeg vervolgens een wasstrip toe aan de wastrommel en leg het wasgoed hier vervolgens op. Selecteer het gewenste programma en geniet na afloop van fris en schoon wasgoed.

Kan ik wasmiddeldoekjes gebruiken voor de handwas?

De wasmiddeldoekjes in ons assortiment zijn geschikt voor een handwas. Een halve of hele wasstrip is voldoende. De doekjes zijn eenvoudig te scheuren en irriteren de huid niet. Spoel uw kleding na afloop altijd goed uit.

Zijn wasmiddeldoekjes geschikt voor alle soorten kleuren was?

In ons assortiment vindt u wasmiddeldoekjes die geschikt zijn voor witte, bonte, zwarte en universele was. Hierdoor kunt u altijd een geschikt product vinden. De doekjes voor bonte en zwarte was bevatten kleurbeschermers en strips voor de witte was zorgen voor een intens witte was.
 

Heeft u nog vragen over wasstrips of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.