123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn Dry Wash

Robijn Dry Wash kopen?

Bestel op deze pagina de Robijn Dry Wash en verfris eenvoudig uw favoriete kleding. De sprays zijn ook zeer geschikt voor het herstellen van de vorm en het verwijderen van kreukels. Vandaag besteld? Dan ontvangt u de Dry Was spray morgen al in huis.


Robijn Dry Wash voordelig kopen

Het regelmatig wassen van kleding is niet meer nodig als u gebruik maakt van de Robijn Dry Wash. Hiermee verfrist u uw kleding eenvoudig. Lees hieronder meer over de Robijn Dry Wash of kies hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Wat is Robijn Dry Wash?

Met Robijn Dry Wash verfrist u textiel tussen wasbeurten in. Geen zorgen meer als u een keer een kledingstuk bent vergeten te wassen. Bovendien kan wassen schadelijk zijn voor kleding en bespaart u met de Dry Wash spray een hoop water. De spray neutraliseert vervelende geurtjes, elimineert kreukels, verzacht de stof en zorgt dat de vorm van het kledingstuk wordt herstelt. Na gebruik ruikt en voelt uw kleding weer aan alsof deze net uit de wasmachine komt. In ons assortiment vindt u Robijn Dry Wash in diverse geuren.

Robijn Dry Wash: zo gebruikt u het

Het gebruiken van Robijn Dry Wash is erg simpel. Leg het kledingstuk op een plat oppervlak en bespray de kleding met de Dry Wash. Houdt de spray op circa 20 cm afstand van het kledingstuk. Strijk de plooien glad met uw handen en herhaal dit aan de achterkant van het kledingstuk. Laat het kledingstuk vervolgens 5 tot 10 minuten drogen .

 

Robijn Dry Wash is geschikt voor bijna alle kledingstukken en vrijwel alle stofsoorten, met uitzondering van vinyl, zijde, suède en leer. Een fles is gemiddeld goed voor 20 tot 25 spraybeurten, natuurlijk is dit afhankelijk van de grootte van het kledingstuk.

Robijn Dry Wash is erg milieuvriendelijk

De Dry Wash reiniger is gemaakt van 100% biologisch afbreekbare ingrediënten. Dit is goed voor uw kleding en beter voor het milieu. Bovendien zijn de sprayflessen gemaakt van oneindig recyclebaar aluminium. Hierdoor komt het aluminium niet in de natuur terecht.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Robijn Dry Wash?

Leg het kledingstuk op een plat oppervlak. Gebruik vervolgens de spray op zo’n 20 cm afstand van het kledingstuk. Strijk de plooien glad en herhaal dit proces ook aan de andere kant van het kledingstuk. Laat het vervolgens 5-10 minuten drogen. Met de Robijn Dry Wash oogt en voelt uw kleding na gebruik weer schoon en fris.

Wat is Robijn Dry Wash?

Met Robijn Dry Wash verfrist u kleding tussen de wasbeurten in. De spray kan ook gebruikt worden om nare geurtjes te neutraliseren, kreukels uit kledingstukken te verwijderen en de vorm van kleding te herstellen. Deze verfrissers zijn verkrijgbaar in diverse geuren en vindt u op 123schoon.nl.

Is Robijn Dry Wash milieuvriendelijk?

Robijn Dry Wash is zeer milieuvriendelijk. De reiniger is gemaakt van 100% biologisch afbreekbare ingrediënten. Bovendien zijn de spuitbussen gemaakt van recyclebaar aluminium. Dit maakt deze Dry Wash niet alleen goed voor uw kleding, maar ook voor de planeet.
 

Heeft u vragen over Robijn Dry Wash of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.