123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn geurbuiltjes

Robijn geurbuiltjes kopen?

Bestel Robijn geurbuiltjes en zorg ervoor dat uw kleding in de kast langer schoon en fris ruikt. De builtjes verspreiden namelijk een heerlijk parfum. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het artikel morgen al in huis.


Robijn geurbuiltjes voordelig kopen

Zorg dat uw kleding en kleding opslagplaats, zoals de kledingkast of kledinglade, langdurig heerlijk fris ruikt dankzij de Robijn geurbuiltjes. Lees hieronder meer over de geurbuiltjes van Robijn of bestel direct de geurzakjes waar u naar op zoek bent.

Wat zijn Robijn geurbuiltjes?

Robijn geurbuiltjes zijn geurzakjes gevuld met parfumparels. Deze geurparels verspreiden tot wel 6 weken een heerlijke geur. De builtjes zijn ideaal voor in kledingkasten of in bijvoorbeeld de koffer. Zo worden uw zintuigen op een aangename manier geprikkeld zodra u de kledingkast of koffer opent. Dankzij de geurbuiltjes blijft uw kleding tot wel 6 weken lang heerlijk fris ruiken. De builtjes kunt u ophangen aan een kledinghanger of gewoon neerleggen tussen uw kleding. De geurbuiltjes zijn beschikbaar in de geuren morgenfris en Zwitsal. Er zitten 3 builtjes in 1 verpakking.

Robijn geurbuiltjes: hoe gebruikt u het

De geurzakjes van Robijn zijn erg eenvoudig te gebruiken. In één verpakking zitten 3 witte geurbuiltjes. De builtjes kunt u ophangen of gewoon in de kast leggen. Daarnaast kunt u de builtjes ook gebruiken voor in bijvoorbeeld kledinglades, koffer of een sporttas. Het ophangen van de geurbuiltjes doet u door de haak van de kledinghanger door het gaatje in het geurbuiltje te halen. U kunt hier ook een touwtje aan vastmaken, om het geurzakje op een andere plek te kunnen bevestigen.

 

Het zakje hoeft u niet te openen, de geur komt door het papieren zakje heen en zorgt ervoor dat uw kleding niet in aanraking komt met de geurparels. Elk zakje is afzonderlijk verpakt in plastic, hierdoor komt de geur pas vrij als u deze verpakking opent. Indien na een tijdje de geur minder wordt, kunt u het zakje met de geurparels schudden voor een nieuwe geurboost. Voorkom dat de geurbuiltjes vochtig worden, hierdoor kunnen deze gaan scheuren of lekken.

 

De geurzakjes gaan tot 6 weken mee. Ruikt het geurbuiltje niet meer? Dan kunt u deze weggooien bij het restafval.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik geurbuiltjes van Robijn?

Haal het geurbuiltje uit de plastic verpakking en hang of leg deze vervolgens op de plek waar u deze hebben wilt. De builtjes hoeven niet geopend te worden. Dankzij de builtjes geniet u tot 6 weken van een heerlijk geursensatie. Neemt de geur af? Schud dan een beetje met het zakje en geniet opnieuw van deze frisse geur. Na gebruik kunt u de zakjes weggooien bij het restafval.

Wat zijn geurbuiltjes van Robijn?

Dit zijn geurzakjes die zeer geschikt zijn voor in de kledingkast, koffer, kledinglade of andere plekken waar kleding zich bevindt. De geurparels laten een heerlijke geur achter dat in de kleding trekt. Zo geniet u van een geursensatie elke keer als u de kledingkast opent en uw kleding draagt.

Moet ik de geurbuiltjes van Robijn openmaken voor gebruik?

Nee, geurbuiltjes van Robijn hoeven alleen uit de plastic verpakking gehaald te worden. Zo activeren de geurparels en kunt u genieten van een langdurige geursensatie. Het openen van het witte geurbuiltje is dus niet nodig.
 

Heeft u vragen over onze Robijn geurbuiltjes of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.