123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn geurstokjes

Robijn geurstokjes kopen?

Bestel op deze pagina de geurstokjes van Robijn. Hiermee geniet u van de vertrouwde geur van Robijn in een stijlvol flesje. Ideaal voor in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


Voordelig Robijn geurstokjes kopen

Hier vindt u de geurstokjes van Robijn. Met deze stokjes ruikt uw huis langdurig heerlijk schoon en fris. Lees hieronder meer over de Robijn geurstokjes of bestel hierboven direct de geurstokjes waar u naar op zoek bent.

De geuren van Robijn geurstokjes

De Robijn geurstokjes zijn er in ons assortiment in drie verschillende geuren. Het subtiele parfum wordt door de stokjes verspreidt door het hele huis. Zo geniet u langdurig van de heerlijke geur van Robijn. De drie verschillende Robijn geurstokjes geuren in ons assortiment zijn:

  • Morgenfris: deze geur is gebaseerd op de originele Robijn-geur die u van het wasmiddel gewend bent. Dankzij deze geurstokjes hoeft u dus niet eens uw kleding te wassen om van deze geur te genieten.
  • Pink Sensation: deze geurstokjes verspreiden de heerlijke geur van bloemen. Hiermee haalt u direct het zomerse gevoel in huis.
  • Zwitsal: de stokjes hebben de welbekende geur van Zwitsal. Hierdoor ruikt uw hele huis lekker fris.

De beste manier om Robijn geurstokjes te gebruiken

Voor de beste geurbeleving wordt aangeraden om alle vijf de stokjes in het flesje te plaatsen. Vervolgens duurt het maximaal 24 uur voordat deze al het parfum hebben opgenomen en u kunt genieten van de heerlijke geur. Voor de beste geursensatie kunt u de stokjes beter niet bij open ventilatie plaatsen en de stokjes neerzetten op een hoge plek. U kunt af en toe de stokjes omdraaien voor een extra geurboost.

De voordelen van de geurstokjes van Robijn

Het gebruiken van de geurstokjes van Robijn heeft veel voordelen, namelijk:

 Subtiel parfum dat de hele kamer heerlijk doet ruiken.
 Gaat tot 6 weken lang mee.
 Natuurlijke rotanstokjes.
 Stijlvol flesje geschikt voor in elk interieur.
 Ideaal voor in de woonkamer, badkamer of slaapkamer.
 Verkrijgbaar in diverse geuren.

Robijn geurstokjes in de aanbieding kopen

Voor iedereen die meerdere geurstokjes in huis wilt halen en/of wat geld wilt besparen, hebben wij bulkaanbiedingen van Robijn geurstokjes. Hiermee ontvangt u direct 3 geurstoksetjes en dat is een stuk voordeliger. Zo zorgt u ervoor dat uw huis langdurig fris blijft ruiken.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaan Robijn geurstokjes mee?

Robijn geurstokjes gaan tot 6 weken mee. Om zo lang mogelijk te genieten van de beste geursensatie kunt u de stokjes het beste op een hogere plek zetten en ervoor zorgen dat deze niet voor een open raam of andere vorm van ventilatie staat. Voor een extra geurboost kunt u de stokjes soms omdraaien.

Welke soorten Robijn geurstokjes zijn er?

Robijn geurstokjes zijn er in de geuren Morgenfris, Pink Sensation en Zwitsal. Morgenfris is de vertrouwde wasgeur van Robijn; Pink Sensation verspreidt een heerlijke bloemengeur en Zwitsal is de originele geur van Zwitsal. Deze geuren worden gedurende 6 weken subtiel over de ruimte verspreid.

Waarom zou ik kiezen voor geurstokjes van Robijn?

De geurstokjes van Robijn zorgen ervoor dat de ruimte heerlijk gaat ruiken tot 6 weken lang. Daarnaast is het flesje zeer stijlvol en past het perfect bij elk interieur. Dit maakt de stokjes ideaal voor in de woonkamer, slaapkamer of badkamer.

Wat moet ik doen als mijn Robijn geurstokjes zijn omgevallen?

Reinig het oppervlak zo spoedig mogelijk met een vochtig doekje. Het gemorste parfum kan sommige oppervlakken, zoals geverfde of plastic oppervlakken, namelijk beschadigen. Zorg daarom dat het flesje altijd op een stabiele ondergrond staat.
 

Heeft u vragen over Robijn geurstokjes of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.