123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Wasgeurtje wasparfum

Wasgeurtje wasparfum kopen?

Ga voor een unieke geursensatie en bestel wasparfum van Wasgeurtje. 5 Heerlijke geuren die zorgen voor een echte geurboost aan uw schone was. Wasparfum is een extra toevoeging naast uw bestaande wasmiddel en wasverzachter en is geschikt voor iedere was. 


Bestel alle soorten wasparfums van Wasgeurtje voordelig

De trend van het toevoegen van een geur aan de was is overgewaaid uit Italië. Wasparfum is in Italië al jaren een bekend fenomeen en wordt gebruikt voor alle soorten wasgoed. En voor Wasgeurtje zijn precies de favoriete geuren gebruikt van de Italiaanse connaisseurs. Door hun samenwerking met de Italianen is de reeks heerlijke wasparfumgeuren nu ook bij ons te verkrijgen.

Bekijk en bestel bovenaan deze pagina de verschillende soorten wasparfums van Wasgeurtje voor de beste prijs. Of lees hieronder meer over ons assortiment.

Wat is Wasgeurtje?

Geur is belangrijk. Door wasparfum van Wasgeurtje toe te voegen aan de vuile witte, donkere of gekleurde was (kleding, beddengoed of handdoeken) is het resultaat van een schone was niet alleen zichtbaar maar ook ruikbaar. De unieke formule wordt toegevoegd in het wasverzachterbakje van de wasmachine. Zo vermengen de druppels van het parfum zich op het laatst in het wasprogramma met het wasgoed. Wassen met Wasgeurtje zorgt voor een totaal nieuwe én intense geurbeleving van uw schone was.

Hoe gebruikt u wasparfum van Wasgeurtje?

Het wasparfum is een extra toevoeging naast uw bestaande wasmiddel en wasverzachter. 5 ml (makkelijk af te meten met de dop) van de vloeibare wasparfum in het laatje van de wasverzachter bij een volle trommel is voldoende. Het wasparfum wordt aan het eind van het wasprogramma vermengd met de was. Voor een meer of minder intense geurbeleving kan natuurlijk meer of minder wasparfum worden toegevoegd.

Wasparfum van Wasgeurtje is veilig te gebruiken voor alle kleding en in ieder type wasmachine. Omdat het etherische oliën zijn, blijven de geuren extra lang hangen. Hierdoor wordt ook nog eens de omgeving waarin de was zich bevindt geurig.

Tip: meng een paar druppels in uw sopje tijdens het schoonmaken en geniet zo overal in huis van de heerlijke geur.

Wat maakt Wasgeurtje zo bijzonder?

De geur die het wasparfum heeft is uniek en elke variant heeft een speciale samenstelling. Wasparfum van Wasgeurtje is geschikt voor alle wasmachines en kan aan iedere was worden toegevoegd. De formule wordt al jaren professioneel gebruikt in verschillende winkels en wasserijen in Italië. Naast het voldoen aan de Europese richtlijnen, bevat de lijn van Wasgeurtje geen parabenen oftewel E-nummers.

De verschillende geuren

Hieronder de vijf geuren van Wasgeurtje die verkrijgbaar zijn op een rijtje:
  • Flower Rain 
  • Full Moon 
  • Morning Vapor 
  • Sundance 
  • Blossom Drip

Bent u nieuwsgierig naar alle geuren of weet u nog niet welke geur uw favoriet is? Bestel dan een proefpakket van Wasgeurtje met daarin 5 de geuren wasparfum.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan Wasgeurtje een stinkende was voorkomen?

Als de wasmachine stinkt, bijvoorbeeld door de opeenstapeling van zeepresten en huidschilfers, kan dat overslaan op het wasgoed. Wasgeurtje voegt een lekkere geur toe aan het wasgoed. U kunt ook een hete was draaien (boven de 60°C) en het zeepbakje reinigen. Ook het onderhoud van de rubbers is belangrijk. En door het gebruik van Wasgeurtje ruikt de pasgewassen was langdurig lekker en fris.

Wat is het verschil tussen wasverzachter en wasparfum?

Wasparfum zoals Wasgeurtje geeft een geursensatie mee aan de schone was. In tegenstelling tot wasverzachter geeft wasparfum geen aparte laag op de kleding. Wasverzachter maakt de was zacht en soepel. Wasparfum zorgt voor een extra geurbeleving. Beiden zijn in principe geschikt voor alle soorten textiel en kunt u naast elkaar gebruiken.
 

Heeft u vragen over Wasgeurtje wasparfum of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.