123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Cyber Monday Deals!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Wasmiddel capsules

Wasmiddel capsules kopen?

Op deze pagina kunt u terecht voor ons ruime assortiment van wasmiddel capsules. Met deze handige, voorgedoseerde capsules kunt u uw witte, zwarte of bonte (gekleurde) was doen en gaat u altijd voor het beste resultaat. Klik hieronder door naar de juiste soort om onze gehele collectie te bekijken.

Bestel wasmiddel capsules online

Met wasmiddel capsules kiest u voor schoon en stralend wasgoed, wasbeurt na wasbeurt. Lees op deze pagina meer over deze capsules, de voordelen en de werking, of klik bovenaan deze pagina door naar het juiste type wasgoed om direct onze complete collectie te bekijken.

Wat zijn wasmiddel capsules?

Wasmiddel capsules zijn voorgedoseerde, compacte pakketjes waarin precies de juiste hoeveelheid vloeibaar wasmiddel zit voor één wasbeurt. In onze webshop vindt u een ruim assortiment van deze handige pods. Wij verkopen wasmiddel capsules van Witte Reus, Ariel, Persil en Robijn, die u kunt gebruiken voor uw witte, bonte of zwarte was. Ook wasmiddel capsules voor universeel gebruik vindt u bij ons; deze kunt u voor verschillende soorten wasgoed gebruiken.

Verder is er de keuze uit normale wasmiddel capsules of de All-in-One varianten, die naast vloeibaar wasmiddel ook nog andere belangrijke bestanddelen bevatten, bijvoorbeeld voor het verwijderen van (hardnekkige) vlekken. Ook capsules voor de gevoelige huid vindt u bij ons. Lees in iedere productomschrijving wat de precieze eigenschappen van het product zijn om altijd de juiste keuze te maken.

Wat zijn de grootste voordelen van wasmiddel capsules?

Altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel: Wasmiddel capsules zijn voorgedoseerd, zodat u niet meer zelf de benodigde hoeveelheid hoeft af te wegen om voor het beste resultaat te gaan. Te veel of te weinig wasmiddel gebruiken is op deze manier dan ook niet snel meer aan de orde.
 Gebruiksvriendelijk: Wassen met wasmiddel capsules kan echt iedereen. Het is dan ook zeer eenvoudig: u voegt een capsule toe aan de wastrommel, legt hier het wasgoed bovenop en dan bent u al klaar om te wassen.
 Effectief en geconcentreerd: Ondanks dat de capsules klein zijn, hebben ze toch een zeer krachtige werking. Er is namelijk sprake van een zeer geconcentreerde hoeveelheid wasmiddel, waarmee de was op een effectieve wijze gereinigd wordt.

Hoe gebruik ik wasmiddel capsules?

Wasmiddel capsules moeten niet in de wasmiddellade geplaatst worden, maar in de wastrommel. Het is daarnaast belangrijk om de capsules toe te voegen aan een lege trommel, dus voordat u het wasgoed toevoegt. De buitenzijde lost dan eenvoudig op, zodat het vloeibare wasmiddel zijn werk kan doen.


Gebruik voor een normaal wasje van ongeveer 7 kilo altijd één capsule. Heeft u een wasmachine met een grote capaciteit die u volledig vult? Dan kan het nodig zijn om twee capsules te gebruiken.

Lost een wasmiddel capsule op in water?

Ja, wasmiddel capsules hebben een buitenzijde die gemaakt is van wateroplosbaar plastic (PVA). Door contact met het water in de wasmachine verdwijnt dit plastic, zodat het vloeibare wasmiddel dat in de folie zit uw wasgoed kan reinigen.


Er zijn wel een aantal voorwaarden om de goede werking van de wasmiddel capsules te garanderen. In een te volle wastrommel heeft een capsule bijvoorbeeld niet genoeg ruimte om te bewegen, waardoor de plastic folie minder goed oplost.

Daarnaast is het belangrijk om op de wastemperatuur te letten. Vaak kunt u op het etiket van de wasmiddel capsules instructies vinden over de geschikte minimale temperatuur van het wasprogramma. Wast u uw kleding vervolgens op een lagere temperatuur? Dan is het mogelijk dat de plastic folie minder goed oplost en uw was niet helemaal schoon wordt.

Hoe moet ik wasmiddel capsules bewaren?

Bewaar wasmiddel capsules altijd buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Daarnaast is het ook belangrijk om te zorgen dat de capsules nooit blootgesteld worden aan vocht, zonlicht of hitte. We raden het daarom aan om de capsules te bewaren in het doosje waarin ze geleverd worden, bij voorkeur op een hoge plek.


Een bijkomend voordeel van het in de originele verpakking bewaren van de wasmiddel capsules, is dat u altijd de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen bij de hand heeft. Zo garandeert u goed gebruik.

Welke wasmiddel capsules zijn het beste?

Welke wasmiddel capsules het beste zijn, is onder meer afhankelijk van het soort wasgoed dat ermee gewassen moet worden en uw persoonlijke voorkeuren. Op 123schoon.nl vindt u voor ieder wat wils en kiest u voor uw witte, gekleurde én donkere was altijd de producten uit waarmee een perfect resultaat bereikt wordt.


Op deze pagina heeft u alles kunnen lezen over wasmiddel capsules en de werking hiervan. Heeft u hier nog vragen over of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op; zo kunnen we u helpen.