123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Color Reus power caps

Color Reus power caps kopen?

Op deze pagina bestelt u de power caps van Color Reus. Deze capsules bevatten wasmiddelen die zorgen voor een krachtige reiniging en kunnen zelfs op lage temperaturen de meest hardnekkige vlekken verwijderen. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


Color Reus Power Caps voordelig bestellen

Maak uw was weer stralend en heerlijk geurend met de krachtige Power Caps van Color Reus. Met 1 cap geniet u lang van een schone en frisse was. Lees hieronder meer over de powercaps van Color Reus of bestel direct hierboven.

Krachtige 3 in 1 capsule

Color Reus combineert 3 krachten in 1 capsule. Deze krachten zorgen voor een Reuzenwaskracht, Stralend schone was en Fris wasgoed. De Power Caps van Color Reus zijn voorgedoseerd zodat u geen moeite meer hoeft te doen met het juist afmeten van uw wasmiddel. Door de handige 3 in 1 capsule wordt uw was weer stralend schoon en zal het een langdurige frisheid behouden.

Color Reus Power Caps gebruiken

De Power Caps van Color Reus zijn te gebruiken voor uw gekleurde was. Voor een standaard was onder de 4,5 kg gebruikt u 1 capsule en voor een was boven de 4,5 kg gebruikt u 2 capsules. U reinigt uw was het beste door eerst de Power Cap in de wastrommel te leggen alvorens u de was in de trommel doet. Kies dan het gewenste wasprogramma. Color Reus Power Caps werken het beste tussen een watertemperatuur van 20°C tot en met 60°C.

 

Het film dat om de Power Caps zit is 100% oplosbaar in water. Dit betekent dat u de capsule niet open hoeft te maken maar gewoon in de wastrommel kan leggen. Het plastic lost doorgaans volledig op bij een watertemperatuur van 20°C.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik Color Reus Power Caps gebruiken voor handwas?

Nee, het is niet aan te raden om de Power Caps te gebruiken voor handwas. Daarnaast zijn de Power Caps ook niet geschikt voor wol en zijde.

Zijn de Power Caps 100% oplosbaar?

Ja, de film die om de Power Caps heen zit is 100% oplosbaar zodra ze in contact komt met water.

Moet ik de Power Caps in de wasmiddellade doen?

Nee, u legt de Power Caps van Color Reus direct in de wastrommel onder uw was.
 

Heeft u vragen over de Power Caps van Color Reus of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.