123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Witte Reus wasmiddel

Witte Reus wasmiddel voor een schone was

Witte Reus is een merk dat staat voor waskracht en betrouwbaarheid. Een hoge kwaliteit, maar wel voor een voordelige prijs. Het motto van het merk is dan ook niet voor niets: Witte Reus wast een berg en kost een beetje. Op 123schoon.nl vindt u de wasmiddelen van dit merk.

Witte Reus wasmiddel

Witte Reus werd in 1967 opgericht. Sindsdien heeft het merk een grote rol ingenomen op de wasmiddelenmarkt. Waar er vroeger alleen Witte Reus te koop was, is er tegenwoordig ook Color Reus, Frisse Reus en Zwarte Reus op de markt. Zo kunt u uw was scheiden en blijven de kleuren van het wasgoed altijd net zo mooi als toen u het net kocht.

Op 123schoon.nl vindt u verschillende wasmiddelen van dit populaire merk:
  • Waspoeder: Met waspoeder van Reus worden vlekken in kleding en ander textiel effectief verwijderd. Zo komt het schoon, zacht en fris uit de machine. Ga voor een pak van reuzenformaat voor extra veel waspoeder. Hiermee kunt u wel honderd wasjes draaien, dus bent u voorlopig voorzien. Een extra voordelige keuze.
  • Vloeibaar: Ook het vloeibare wasmiddel van Reus zorgt voor een effectieve vlekverwijdering. Bovendien worden hiermee de kleuren van uw bonte of witte was extra beschermd. Als u dit vloeibare wasmiddel koopt, bent u er dus van verzekerd dat uw wasgoed mooi blijft.
Met de Reus wasmiddelen wordt uw wasgoed dus wasbeurt na wasbeurt grondig schoon en fris. Er is naast Witte Reus voor uw witte wasgoed ook Color Reus voor uw gekleurde kleding, Zwarte Reus voor uw donkere was en Frisse Reus voor extra frisheid op het textiel. Al deze specifieke wasmiddelen bestaan uit kleurbeschermers, zodat de kleuren van elk soort wasgoed behouden blijven. Door de reuzenwaskracht die aan alle middelen is toegevoegd wordt er extra veel was schoon. Daarmee krijgt u die berg wasgoed wel weg.

Witte Reus wasmiddel kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over Witte Reus wasmiddel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten