123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Frisse Reus aanbieding

Frisse Reus in de aanbieding kopen?

Bestel op deze pagina aanbiedingen van Frisse Reus. Deze middelen geven uw wasgoed een frisse geur en natuurlijk kunt u kiezen uit diverse geuren. U heeft ook keuze uit vloeibaar wasmiddel of capsules. Bestel vandaag nog en ontvang het artikel morgen al in huis.


Bestel Frisse Reus tegen bodemprijzen

Frisse Reus is een lijn van Witte Reus en staat bekend om de vertrouwde waskracht en frisheid. Profiteer van hoge kortingen door de artikelen van Frisse Reus in de aanbieding te kopen, bestel uw gewenste producten hierboven of lees hieronder meer over het aanbod en de artikelen.

Welke wasmiddelen van Frisse Reus zijn in de aanbieding?

Lees hieronder meer over onze verschillende aanbiedingen van Frisse Reus:

  • Frisse Reus vloeibaar wasmiddel Orchidee Macadamia: Gebruik dit vloeibare wasmiddel om een heerlijke, frisse geur over uw wasgoed te verspreiden. Het wasmiddel is namelijk verrijkt met 100% natuurlijke etherische oliën van de macadamia en ruikt naar orchideeën. Hiermee gaat u voor een fris resultaat, wasbeurt na wasbeurt. Ook op wasprogramma's van slechts 20 graden bereikt u bovendien een perfect resultaat.
  • Frisse Reus vloeibaar wasmiddel Lotus Amandel: Uw wasgoed komt met dank aan dit wasmiddel met een heerlijke geur uit de machine. Het middel is namelijk verrijkt met 100% natuurlijke, etherische oliën van de amandel en verspreidt een frisse lotusgeur over uw kleding en andere textiel. Ook wordt uw wasgoed hiermee zelfs op lage temperaturen perfect schoon. Zo bereikt u een verbluffend resultaat, wasbeurt na wasbeurt.
  • Frisse Reus Power Caps Orchidee Macadamia: Door de sterke waskracht worden zelfs de meest hardnekkige vlekken eenvoudig opgelost, ook op lage temperaturen. Bovendien is het wasmiddel verrijkt met etherische oliën van de macadamia en wordt de verkwikkende geur van orchideeën hiermee over het wasgoed verspreid. Zo gaat u voor schoon en fris textiel.
  • Frisse Reus Power Caps Lotus Amandel: Hardnekkige vlekken zijn verleden tijd met de waskracht van Frisse Reus. De capsules laten een heerlijke lotusgeur achter op het wasgoed en bevatten etherische oliën van de amandel, zodat er een verkwikkend gevoel mee ontstaat. Zo gaat u met deze voorgedoseerde capsules voor een frisse en schone was, ook op lage temperaturen.

Waar is Frisse Reus in de aanbieding?

Aanbiedingen bij drogisterijen en supermarkten wisselen regelmatig. Op onze website zijn de wasmiddelen van Frisse Reus altijd in de aanbieding. Bestel daarom op deze pagina uw vloeibare wasmiddel en Power Caps van Frisse Reus en geniet van hoge kortingen en de laagste prijs.

Niet het product gevonden waar u naar op zoek was? Bekijk dan ook eens onze overige wasmiddel aanbiedingen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Voor welke was is Frisse Reus wasmiddel geschikt?

Frisse Reus wasmiddel is geschikt voor witte, zwarte en bonte was. Frisse Reus is een zeer neutraal wasmiddel en daardoor zullen kleuren niet vervagen. De wasmiddelen zijn echter niet geschikt voor handwas en wol en zijde.

Hoe vind ik de juiste Frisse Reus aanbieding?

Om de juiste aanbieding te vinden kunt u bovenaan de pagina gebruik maken van de filters. Zo kunt u filteren op type, soort, geschiktheid en aantal wasbeurten en ziet u in een oogopslag welke aanbieding het beste voor u geschikt is.
 

Heeft u nog vragen over de aanbiedingen van Frisse Reus of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.