123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Mondkapjes

Mondkapjes kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan mondkapjes voor volwassenen en kinderen. Door dagelijks een mondkapje te dragen bent u beter beschermd tegen virussen, infecties en andere schadelijke stoffen. 


1 - 11 van 11

Mondkapje kopen?

Met mondkapjes beschermt u uw luchtwegen tegen infecties, virussen, stofdeeltjes en andere schadelijke stoffen. Mondkapjes dekken namelijk zowel de neus als de mond af en zorgen ervoor dat de lucht die u inademt gefilterd wordt. Op 123schoon.nl kunt u kiezen uit een ruim assortiment en altijd het juiste mondkapje kopen.

Mondkapje tegen virus

Met mondkapjes kunt u ervoor zorgen dat virussen zich minder snel verspreiden via de ademlucht en dat de kans om een infectie op te lopen dus ook aanzienlijk kleiner wordt. Hiermee houdt u de bacteriën namelijk buiten. Ga wel altijd voor een stofmasker of mondkapje dat nauw aansluit op uw gezicht, zodat de bacteriën niet via de zijkanten naar binnen kunnen dringen.

Mondkapje tijdens werkzaamheden

Ook tijdens professionele werkzaamheden komen mondkapjes goed van pas. Bijvoorbeeld tijdens het zagen, frezen en schuren zorgen bijvoorbeeld 3M mondkapjes ervoor dat u rondzwevende deeltjes zoals stof en zaagsel niet kunt inademen, maar ook dat gevaarlijke stoffen zoals fijnstof en rook niet binnen kunnen komen.

Bij het uitkiezen van een mondkapje kunt u het beste kijken naar de FFP-code. Deze geeft aan wat de efficiëntie van het mondkapje is en welke stoffen hiermee tegengehouden worden. Over het algemeen geldt: hoe hoger de FFP-code, hoe beter de bescherming. U kunt kiezen uit FFP1, FFP2 en FFP3, waarbij het FFP1-stofmasker bijvoorbeeld een filterefficiëntie heeft van 78% en het FFP3-stofmasker een filterefficiëntie van 98%. Check verder ook of de mondkapjes voldoen aan de EN 149:2001-norm. Dit is een Europese norm waarmee aangegeven wordt dat de mondkapjes uitgebreid getest en goedgekeurd zijn.

Mondkapje kopen? Als u op 123schoon.nl bestelt, heeft u uw mondkapjes morgen al in huis.

Mondkapjes kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over mondkapjes of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord