123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

123schoon dispenser vullingen

123schoon dispenser vullingen kopen?

Op deze pagina vindt u een uitgebreid aanbod met dispenser vullingen, zoals handdoeken, poetspapier, keukenrollen en toiletpapier van het 123schoon-huismerk. De dispenser vullingen van het huismerk zijn onder andere geschikt voor Tork dispensers. Gebruik de filters hieronder om naar het gewenste product te navigeren. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de dispenser vullingen morgen al in huis.


1 - 24 van 42

Voordelig dispenser vullingen van ons 123schoon-huismerk kopen

Nooit meer zonder toiletpapier, poetspapier of handdoeken zitten? Met de dispenser vullingen van het 123schoon-huismerk ontvangt u de kwaliteit die u gewend bent, maar dan tegen lage prijzen. De dispenser vullingen zijn geschikt voor Tork dispensers en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Lees hieronder meer over de dispenser vullingen van het 123schoon-huismerk of bestel hierboven direct het gewenste product.

123schoon dispenser vullingen: ons assortiment

Wij bieden een ruim assortiment met verschillende dispenser vullingen van ons huismerk. De dispenser vullingen zijn van hoge kwaliteit, hebben een hoge absorptiegraad en zijn erg sterk. Bekijk hieronder de opsomming van de verschillende soorten 123schoon dispenser vullingen:

  • Toiletpapier: cellulose toiletrollen van 1- tot 4-laags. De toiletrollen zijn gemaakt van zacht cellulose, dit materiaal is extra zacht en zeer absorberend. De toiletrollen passen in dispensers van o.a. Tork. De toiletrollen zijn verkrijgbaar in 1- laags tot 4-laags papier en in aantallen van 6 tot 40 rollen.
  • Handdoeken: de handdoeken in ons assortiment zijn beschikbaar als c-vouw, multifold en reguliere handdoek. Dankzij het zeer absorberende papier zijn de handdoeken uitermate geschikt voor het drogen van de handen. De handdoeken zijn geschikt voor Tork dispensers en beschikbaar in aantallen van 6 tot 25 stuks.
  • Poetspapier: dankzij de sterke en absorberende eigenschappen van poetspapier, is dit papier ideaal te gebruiken in het huishouden en professionele ruimtes. Het poetspapier is beschikbaar in aantallen van 1 tot 12 stuks. De poetspapierrollen zijn geschikt voor Tork dispensers.
  • Keukenrol: keukenpapier is onmisbaar in de keuken en het huishouden. In ons assortiment vindt u keukenpapier in grote aantallen tegen lage prijzen. De keukenrollen zijn beschikbaar in aantallen van 2 tot 4 stuks. De rollen zijn geschikt voor Tork dispensers.

Welke dispenser vulling heb ik nodig?

In ons assortiment vindt u verschillende soorten dispenser vullingen, het kan daardoor soms lastig zijn om het juiste product te kiezen. Ga allereerst na welke dispenser u heeft, de 123schoon dispenser vullingen zijn namelijk geschikt voor Tork H1-H3, Tork M1-M2, Tork T1-T8 en dispensers van Kimberly Clark. Gebruik de filters bovenaan de pagina om te filteren op dispenser.


Bedenk vervolgens welke papierdikte u nodig heeft. De dispenser vullingen in ons assortiment zijn verkrijgbaar van 1-laags tot 4-laags. Hoe dikker het papier, hoe zachter, sterker en meer absorberend het papier is. Bij toiletpapier is 2-laags papier aangenamer dan 1-laags papier. Bij ieder laagje dat het papier dikker wordt, wordt het gebruik comfortabeler.


Poetspapier, keukenrol en papieren handdoeken zijn meestal verkrijgbaar in 1-, 2- of 3-laags papier. Deze dispenser vullingen zijn gemaakt van 100% cellulose of gerecycled papier. Deze twee bestanddelen zijn sterk en zeer absorberend. Hierdoor is dit papier geschikt voor het afdrogen van de handen, het schoonmaken van het aanrecht of het opdeppen van geknoeide vloeistoffen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik voordelig dispenser vullingen?

Bij 123schoon.nl verkopen wij voordelige dispenser vullingen van ons huismerk. U heeft keuze uit handdoeken, toiletrollen, keukenrollen en poetspapier van hoge kwaliteit, maar dan tegen bodemprijzen. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de dispenser vullingen morgen al in huis.

Voor welke dispenser zijn de dispenser vullingen van 123schoon geschikt?

De dispenser vullingen in ons assortiment zijn geschikt voor Tork H1-H3, Tork M1-M2, Tork T1-T1 Jumbo, T2, T4, T7, T8 en Kimberly Clark dispenser modellen. Het keuken- en het toiletpapier is echter ook universeel te gebruiken. Gebruik de filters op de pagina om het gewenste product te vinden.

Wat voor soort dispenser vullingen zijn er?

Op 123schoon.nl verkopen wij diverse soorten dispenser vullingen van hoge kwaliteit. Bij ons vindt u onder andere papieren handdoeken, keukenrollen, poetspapier en toiletpapier van hoge kwaliteit, maar voor een lage prijs.
 

Heeft u nog vragen over de dispenser vullingen van 123schoon of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.