123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Luchtverfrissers

Luchtverfrissers voor dispensers goedkoop kopen

Op deze pagina bestelt u eenvoudig een luchtverfrisser spray of schijf voor uw dispenser. Zo geniet u altijd van een heerlijke geur in bijvoorbeeld sanitaire ruimtes. Bestel voor 23:59 uur nog uw luchtverfrisser en ontvang deze morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Voordelig luchtverfrissers voor dispensers kopen

Sanitaire ruimtes zijn zeer vatbaar voor geurtjes. Dit kan als vervelend worden ervaren. Daarom vindt u bij ons luchtverfrissers om een fris geurtje in de ruimte te verspreiden. Lees hieronder meer over luchtverfrissers voor dispensers of kies hierboven direct voor iets dat u nodig heeft.

De soorten luchtverfrissers

De luchtverfrissers in ons assortiment passen in handige dispensers die bevestigd kunnen worden aan de muur. Dit zijn vaak automatische verfrissers die een continue frisse geur verspreiden in de sanitaire ruimte. Bovendien werken deze verfrissers neutraliserend, waardoor ze de vervelende luchtjes die ongetwijfeld op bijvoorbeeld het toilet hangen, doen verdwijnen. In ons assortiment vindt u de volgende soorten luchtverfrissers:

  • Luchtverfrisser sprays: dit zijn handige sprays met verschillende geuren, zoals bloemen, citrus en tropical. Deze sprays kunnen een kamer van wel 170 m² verfrissen, waardoor ook de grootste sanitaire ruimtes aan deze spray genoeg hebben. U kunt de sprays per stuk kopen of direct een set van drie aanschaffen, waardoor u voorlopig voorzien bent.
  • Luchtverfrisser schijfjes: de schijfjes verspreiden een heerlijke frisse geur en kunnen zowel in een dispenser gestopt worden als los worden gebruikt. Doordat de schijfjes slechts eens in de vier weken vervangen hoeven te worden, bent u weinig tijd kwijt aan onderhoud.

Bent u toch op zoek naar luchtverfrissers zonder dat u hier een dispenser voor nodig heeft? Natuurlijk vindt u bij ons ook reguliere luchtverfrissers.

Tork A-dispensers

Op deze pagina vindt u ook een aparte groep voor de vullingen van de Tork A1- en A2-dispenser. Deze dispensers zijn gemaakt voor de Tork luchtverfrissers en schijven. Zo hoeft u niet op zoek naar de vullingen voor deze populaire dispenser, maar heeft u alles overzichtelijk op een rijtje.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat voor een soort luchtverfrisser dispensers zijn er?

Er zijn twee soorten luchtverfrisser dispenser vullingen. U heeft keuze uit sprays en schijfjes. Beide kunnen in de dispenser worden geplaatst, maar schijfjes kunnen ook los worden gebruikt.

Waar koop ik luchtverfrisser navullingen voor dispenser?

Op 123schoon.nl koopt u luchtverfrisser dispenser navullingen zeer voordelig. Zo heeft u nooit meer last van nare geurtjes in sanitaire ruimtes. Als u vandaag nog besteld, ontvangt u deze morgen al in huis.

Heeft u vragen over producten voor de luchtverfrissers voor dispensers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.