123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Poetsdoeken en poetsrollen

Werkdoeken en poetsdoeken voor dispensers

Werkdoek en poetsdoeken voor dispensers

Een schone werkomgeving creëren gaat gemakkelijker met goede schoonmaakspullen. De juiste poets- of werkdoek mag dan natuurlijk ook niet ontbreken. Het assortiment van 123schoon.nl bestaat uit verschillende doeken die hier geschikt voor zijn.

Verschillende soorten poetsdoeken

Poetsdoeken zijn handig voor het uitvoeren van verschillende taken, bijvoorbeeld poetsen, het afnemen van (glazen) oppervlakken, dweilen en het afvegen van de handen. Daarom worden poetsdoeken vaak gebruikt in professionele keukens, werkplaatsen, garages en door professionele schoonmaakbedrijven. 123schoon.nl heeft verschillende soorten poetsdoeken in zijn assortiment:
  • Standaardrollen: De standaard papieren poetsrollen zijn geschikt voor alledaagse poetstaken of het afvegen van handen.
  • Centerfeed-rollen: Centerfeed-rollen worden ontrold vanuit het midden, waardoor ze hulsloos zijn en er na afloop geen afval achterblijft. Deze papieren rollen zijn geschikt voor diverse reinigings- en afneemtaken.
  • Handdoekrollen: Handdoekrollen zijn geschikt voor vel-voor-vel-dispensers. In dit soort dispensers wordt telkens maar één vel afgegeven, waardoor dit de meest hygiënische en tevens de minst verspillende optie is. Overmatig gebruik wordt gereduceerd en afval verminderd.
  • Poetsdoeken: Poetsdoeken zijn niet gemaakt van papier maar bijvoorbeeld van synthetische vezels of polyester. Hierdoor is dit soort doeken vaak sterker en geschikt voor grondige reinigingstaken, bijvoorbeeld in combinatie met oplos- en reinigingsmiddelen. De doeken zijn meestal pluisvrij.
  • Vochtige poetsdoeken: Deze poetsdoeken zijn ideaal voor als er geen water in de buurt is.
Verder is er een verschil tussen doeken van 1 laag en 2 lagen papier. Hierbij geldt: hoe meer lagen, hoe zachter het papier en hoe sterker het aanvoelt. Twee lagen biedt dus meer comfort dan één laag. De poetsdoeken die u op 123schoon.nl vindt zijn meestal van de grootste en meest bekende leverancier, Tork. Tork-papier heeft verschillende kwaliteitsgradaties. De Tork Universal-lijn is het meest goedkoop, maar biedt toch een zeer betrouwbare kwaliteit. Voor de Tork Advanced-lijn betaalt u een hogere prijs, maar dan heeft u wel de meest efficiënte kwaliteit. En de Tork Premium-lijn is wat kwaliteit betreft het beste van het beste. De Heavy Duty-poetsdoeken zijn daarnaast extra stevig en ook geschikt voor zwaardere reinigingstaken, bijvoorbeeld met vet en olie.

Tork staat er ook om bekend om milieubewust te zijn. Zij willen dat hun papier voldoet aan het EU Ecolabel. Dit wil zeggen dat het duurzaam geproduceerd dient te worden, bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede vezels of nieuwe vezels uit duurzaam beheerde bossen. Een keuze voor Tork-papier is dus een keuze voor een beter milieu.

De papieren hebben daarnaast verschillende kleuren. Dit is bijvoorbeeld zeer handig in de voedselindustrie, waar het gebruik van verschillende kleuren doeken in combinatie met verschillende etenswaren kruisbesmetting kan voorkomen. 

Welke bijpassende dispenser?

Elke poetsdoek past in een bepaalde dispenser. Deze zijn duidelijk aangegeven bij het product zelf, bij het kopje 'geschikte Tork dispensers'. U kunt tevens zoeken op artikel- en typenummer, bijvoorbeeld op de pagina van de poetsroldispensers. Zo weet u zeker dat u zonder problemen een complete set koopt.

Werkdoeken en poetsdoeken voor dispensers kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over werk- en poetsdoeken of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord