123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Poetspapier

Poetspapier voor in dispensers goedkoop kopen

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan poetspapier. U heeft keuze uit vochtige doekjes, standaard rollen of zelfs centerfeed poetspapier. Zo zit er gegarandeerd een rol tussen die past bij wat u zoekt. Als u vandaag nog besteld, ontvangt u het papier morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Poetspapier voor in dispensers voordelig kopen

Werkdoek en poetsdoeken voor dispensersr

Een schone werkomgeving creëren gaat gemakkelijker met goede schoonmaakspullen. Het juiste poetspapier kan dan natuurlijk ook niet ontbreken. Ons assortiment bestaat uit verschillende doeken die hier geschikt voor zijn. Lees hieronder meer of bestel hierboven direct het poetspapier dat u zoekt.

Poetspapier: ons assortiment

Poetspapier is handig voor het uitvoeren van verschillende taken, bijvoorbeeld poetsen, het afnemen van (glazen) oppervlakten, dweilen en het afvegen van de handen. Daarom wordt poetspapier vaak gebruikt in professionele keukens, werkplaatsen, garages en door professionele schoonmaakbedrijven. Wij hebben verschillende soorten poetspapier in ons assortiment, namelijk:

  • Poetsdoeken: poetsdoeken zijn niet gemaakt van papier maar bijvoorbeeld van synthetische vezels of polyester. Hierdoor zijn dit soort doeken vaak sterker en geschikt voor grondige reinigingstaken, bijvoorbeeld in combinatie met oplos- en reinigingsmiddelen. De doeken zijn meestal pluisvrij.
  • Vochtige poetsdoeken: deze poetsdoeken zijn ideaal voor als er geen water in de buurt is. De doekjes zijn namelijk al vochtig, waardoor u makkelijk diverse oppervlaktes afneemt.
  • Standaard doeken: de standaard papieren poetspapier rollen zijn geschikt voor alledaagse poetstaken of het afvegen van handen.
  • Centerfeed-rollen: centerfeed-rollen worden ontrold vanuit het midden, waardoor ze hulsloos zijn en er na afloop geen afval achterblijft. Deze papieren rollen zijn geschikt voor diverse reinigings- en afneemtaken.

Verschillende soorten poetspapier

Poetspapier heeft verschillende kenmerken waarin deze kunnen verschillen. Er is bijvoorbeeld een verschil tussen doeken van 1 laag en 2 lagen papier. Hierbij geldt: hoe meer lagen, hoe zachter het papier en hoe sterker het aanvoelt. Twee lagen biedt dus meer comfort dan één laag. De poetsdoeken die u bij ons vindt zijn meestal van de grootste en meest bekende leverancier; Tork. Tork-papier heeft verschillende kwaliteitsgradaties.

 

De papieren hebben daarnaast verschillende kleuren. Dit is bijvoorbeeld zeer handig in de voedselindustrie, waar het gebruik van verschillende kleuren doeken in combinatie met verschillende etenswaren kruisbesmetting kan voorkomen.

Tork poetspapier

Tork is een bekend merk onder de bedrijfshygiëne en biedt dan ook verschillende soorten poetspapier aan. De Tork Universal-lijn is het meest goedkoop, maar biedt toch een zeer betrouwbare kwaliteit. Voor de Tork Advanced-lijn betaalt u een hogere prijs, maar dan heeft u wel de meest efficiënte kwaliteit. En de Tork Premium-lijn is wat kwaliteit betreft het beste van het beste. De Heavy Duty-poetsdoeken zijn daarnaast extra stevig en ook geschikt voor zwaardere reinigingstaken, bijvoorbeeld met vet en olie.

 

Tork staat er ook om bekend om milieubewust te zijn. Zij willen dat hun papier voldoet aan het EU Ecolabel. Dit wil zeggen dat het duurzaam geproduceerd dient te worden, bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede vezels of nieuwe vezels uit duurzaam beheerde bossen. Een keuze voor Tork-papier is dus een keuze voor een beter milieu.

Welke bijpassende poetspapier dispenser?

Elke poetsdoek past in een bepaalde dispenser. Deze zijn duidelijk aangegeven bij het product zelf, bij het kopje 'geschikte Tork dispensers'. U kunt tevens zoeken op artikel en type, bijvoorbeeld op de pagina van de poetsroldispensers. Zo weet u zeker dat u zonder problemen een complete set koopt.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke rollen heb ik voor mijn dispenser nodig?

Dit ligt aan de dispenser. Dispensers kunnen gevoed worden met standaardrollen, centerfeed-rollen, handdoekrollen, poetsdoeken of vochtige poetsdoeken. Deze verschillen qua manier van voeden, uitnemen en het materiaal waar de rol van gemaakt is.

Wat is het verschil tussen standaard rollen en centerfeed-rollen?

Standaard rollen zijn de rollen waarbij de manier van uitnemen als standaard wordt gezien, namelijk de rollen die scheurlijnen hebben en daarmee horizontaal zijn af te scheuren. Centerfood-rollen daarentegen worden zo geplaatst dat het papier door het midden van de rol, als het ware door de koker, wordt uitgenomen. Hierbij wordt de rol dus verticaal geplaatst.

Wat is het verschil tussen standaard rollen en poetsdoeken?

Standaard rollen en alle andere soorten rollen met uitzondering van de poetsdoeken worden gemaakt van papier. Dit kan nieuw papier of gerecycled papier zijn. Poetsdoeken worden daarentegen gemaakt van synthetische vezels, waardoor ze steviger zijn en vooral geschikt zijn voor schoonmaaktaken.


Heeft u vragen over werk- en poetsdoeken of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.