123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Toiletbrilreiniger

Goedkoop toiletbrilreiniger voor dispensers kopen

Bestel hier voordelig toiletbrilreiniger voor in dispensers. Zo zorgt u ervoor dat de toiletbril op een eenvoudige manier goed gereinigd kan worden. Ideaal voor in publieke sanitaire ruimtes of op werk. Als u vandaag besteld, ontvangt u de reiniger morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Voordelig toiletbrilreiniger dispenservulling bestellen

De toiletruimte kan symbool staan voor de hygiëne van het gehele bedrijf. Om daarom de toiletbril netjes te houden, zijn toiletbrilreinigers zeer handig. Lees hieronder meer over toiletbrilreiniger of kies hierboven de soort reiniger die u zoekt.

Kenmerken van toiletbrilreinigers

Toiletbrilreiniger zorgt ervoor dat bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers worden verwijderd van de toiletbril. De reinigers zijn vaak verkrijgbaar als spray, schuim of vloeibaar middel. De reinigers bevatten reinigende en desinfecterende middelen om de bril gemakkelijk helemaal schoon te krijgen.


Toiletbrilreinigers zijn zeer eenvoudig in gebruik: u heeft slechts een klein beetje reiniger en een stukje toiletpapier nodig om de toiletbril schoon te maken. Er blijven dan geen resten achter en vervelende luchtjes worden geneutraliseerd. Hierdoor wordt de toiletbril keurig droog, schoon en glanzend.

 

De toiletbrilreinigers passen in handige dispensers. Hierdoor wordt de hygiëne van gebruikers gewaarborgd, want zij raken alleen de dispenser aan. Ook het risico op kruisbesmetting wordt verlaagd, evenals het verbruik.

 

Op zoek naar een toiletbrilreiniger spray zonder dat u hier een dispenser voor nodig heeft. Bekijk dan de HG toiletbrilreiniger.

De Tork toiletbrilreinigers

De Tork Toiletbrilreiniger is ideaal voor in professionele sanitaire ruimtes, zoals in openbare toiletten of bij bedrijven. Deze reiniger is eenvoudig in gebruik. U hoeft simpelweg een beetje van de reiniger op een stukje toiletpapier te doen en u kunt de toiletbril reinigen. Na gebruik is deze weer schoon en zijn geurtjes geneutraliseerd. Deze reinigers zijn geschikt voor Tork (S2) dispensers.

De voordelen van toiletbrilreiniger

Het gebruiken van een toiletbrilreiniger heeft veel voordelen, namelijk:

 Het gebruiken van de reiniger zorgt voor een hygiënisch schone toiletbril.
 Neutraliseert vervelende geurtjes.
 Makkelijk in gebruik.
 Droogt snel en laat geen vlekken achter.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn toiletbrilreinigers veilig voor gebruik op alle soorten toiletbrillen?

Over het algemeen zijn toiletbrilreinigers geschikt voor alle soorten toiletbrillen. Voor de zekerheid raden wij aan om te controleren op de verpakking of de specifieke reiniger die u heeft geschikt is voor uw type toiletbril.

Hoelang duurt het voordat toiletbrilreiniger volledig droog is?

Meestal is de toiletbrilreiniger na enkele minuten al volledig opgedroogd en kan het toilet gebruikt worden door de volgende persoon. Sommige reinigers zijn speciaal ontwikkeld om nog sneller te drogen.

Hoe vaak moet ik toiletbrilreinigers gebruiken om optimale hygiëne te behouden?

Voor het beste hygiënische resultaat kunt u toiletbrilreiniger het beste na iedere toiletbeurt gebruiken, voornamelijk op openbare of gedeelde toiletten. In huis kan eens per week voldoende zijn om de toiletbril goed schoon te houden.
 

Heeft u vragen over toiletbrilreiniger of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.