123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Toiletpapier

Toiletpapier voor dispensers goedkoop kopen

Op deze pagina vindt u ons aanbod aan verschillende soorten toiletpapier. Dit toiletpapier is geschikt voor in dispensers van onder andere Tork en Katrin. U kunt hier kiezen voor uw ideale type toiletpapier of uw toiletpapier uitkiezen op basis van het aantal lagen. Als u vandaag voor 23:59 besteld, dan ontvangt u het toiletpapier morgen al in huis.

Zoek op type

Zoek op aantal laags

1 - 0 van 0

Toiletpapier voor dispensers voordelig kopen

toiletpapier

Toiletpapier is een vereiste in toilethokjes. Door het papier in handige dispensers te stoppen wordt de persoonlijke hygiëne van bezoekers verzekerd, kruisbesmetting voorkomen en hun verbruik verkleind. Bij ons vindt u verschillende soorten vullingen voor deze toiletpapier dispensers. Lees hieronder meer over toiletpapier voor dispensers

Toiletpapier voor dispensers: ons assortiment

We hebben verschillende soorten wc-rollen in ons assortiment. Deze hebben wij onderverdeeld in type en aantal laagjes om uw zoektocht een stuk makkelijker te maken. Hieronder geven wij een toelichting van de mogelijke keuzes.

Type toiletpapier

In ons assortiment vindt u diverse type toiletpapier, zoals:

  • Standaardrollen: deze rollen zijn te vergelijken met de rollen die men ook thuis heeft hangen. Dit zijn relatief kleine rollen, die geschikt zijn voor sanitaire ruimtes met een klein tot middelgroot bezoekersaantal.
  • Jumborollen: deze rollen hebben een hoge capaciteit. Hier passen ongeveer tien traditionele rollen in. Hierdoor zijn dit soort rollen de beste optie voor toiletruimtes met een hoog bezoekersaantal.
  • Doprollen: deze rollen hebben een dop, waardoor u deze makkelijk in een passende dispenser kunt hangen. Deze dispenser hoeft dus niet voorzien te zijn van een toiletrol-ophangsysteem. Deze rollen zijn beschikbaar in diverse formaten voor verschillende dispensers.
  • SmartOne rollen: dit soort rollen passen in een dispenser met een vel-voor-vel-dosering. Door deze dispenser weet u zeker dat uw bezoekers alleen de velletjes aanraken die zij nodig hebben, waardoor dit een hygiënisch gevoel zal bieden. Ook wordt hun gebruik met wel 40 procent gereduceerd. Beperk zo onderhoudstijd en voorkom teveel afval.
  • Gevouwen toiletpapier: ook gevouwen toiletpapier past in zulke vel-voor-vel-dispensers en biedt zo de zojuist genoemde voordelen.

Aantal laagjes

Verder is er de keuze tussen 1 laag, 2 lagen, 3 lagen en 4 lagen papier. Hierbij geldt: hoe meer lagen, hoe zachter het papier en hoe sterker het aanvoelt. Dus met andere woorden, hoe meer lagen het papier heeft, des te meer comfort het biedt. Het papier is vaak gemaakt van gerecyclede vezels of nieuwe houtvezels. De grootste leverancier van dit soort papier (Tork) voldoet hiermee aan het EU Ecolabel en produceert duurzaam. Een milieubewuste keuze dus.

Tork toiletpapier

Tork is een merk dat vaak voorkomt in ons assortiment en is een grote producent in dispensers en dispenser-vullingen. Tork-papier heeft verschillende kwaliteitsgradaties. De Tork Universal-lijn is het meest goedkoop, maar biedt toch een zeer betrouwbare kwaliteit. Voor de Tork Advanced-lijn betaalt u een hogere prijs, maar dan heeft u wel de meest efficiënte kwaliteit. En de Tork Premium-lijn is wat kwaliteit betreft het beste van het beste.

 

De keuze voor het toiletpapier hangt ook nog af van andere voorkeuren. Wilt u een hulsloze rol, zodat de hoeveelheid afval gereduceerd wordt? Wel of geen reliëf en decoratieve opdruk? Dit zijn allemaal aspecten die uw keuze voor een bepaald soort toiletpapier kunnen bepalen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat voor soort toiletpapier kan in mijn dispenser?

Dit is afhankelijk van de dispenser. Maar in onze webshop vindt u alle soorten toiletpapier die mogelijk in uw dispenser zou kunnen passen. Zo vindt u in ons assortiment onder andere standaardrollen, middelgrote rollen, jumborollen, SmartOne rollen en gevouwen toiletpapier.

Hoe vind ik het juiste toiletpapier voor mijn dispenser?

U kunt op twee manieren het juiste papier voor uw dispenser vinden. Zo kunt u bij de diverse toiletpapier vullingen kijken naar de typenummers van de dispensers die bij deze artikelen zijn aangegeven. Het is daarnaast ook mogelijk om bij onze toiletpapierdispensers uw dispenser te zoeken, en daar op die manier het juiste papier bij zoeken.

Wat is het verschil tussen papier met andere hoeveelheden lagen?

De hoeveelheid lagen geeft letterlijk aan uit hoeveel lagen van papiervezels het toiletpapier is opgebouwd. Des te meer lagen, des te steviger het papier en des te comfortabeler het aanvoelt. De keerzijde is een wat hogere prijs. Wij verkopen toiletpapier met één laag, twee lagen, drie lagen en vier lagen.
 

Heeft u vragen over toiletpapier of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.