123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vloerstandaard en muurstandaard

1 - 0 van 0

Dispensers voor professionele schoonmaakbedrijven

In professionele schoonmaakbedrijven is het handig om snel te kunnen schakelen. Even poetspapier nodig? Snel pakken! Hiervoor zijn deze vloer- en muurstandaarden van 123schoon.nl zeer handig. 

Poetspapier en een vloer- of muurstandaard

Deze houders zijn bedoeld voor poetspapier. Dit is papier dat geschikt is voor verschillende afneem- en reinigingstaken, zoals het drogen van handen, dweilen en het afnemen van glazen oppervlakken. Ideaal voor professionele schoonmakers dus. We hebben twee verschillende houders, namelijk:
  • Muurstandaard: Deze houder wordt bevestigd aan de wand, waardoor kostbare vloerruimte bespaard blijft. Het zijn eenvoudige, stabiele houders waarvan het poetspapier snel (met één hand) afgescheurd kan worden. Ideaal dus voor in situaties waarin even snel papier gepakt dient te worden. Ook het inladen van de poetsdoeken is zeer eenvoudig. Hiermee wordt geen tijd meer verspild.
  • Vloerstandaard: Een grote ruimte schoonmaken? Dan is het wel zo handig als het poetspapier makkelijk meegenomen kan worden. De betrouwbare, stabiele vloerstandaard is zeer flexibel. Rijd hem met de handige wieltjes overal naartoe. Ook bij deze standaard is het afscheuren en inladen van papier eenvoudig. Bovendien biedt deze houder ook nog ruimte om een extra afvalzakhouder toe te voegen. Zo heeft u een alles-in-één-houder!
Heeft u besloten welke standaard u wilt, en bent u nu opzoek naar bijpassend poetspapier? Bij elk product staat een vakje met 'geschikte Tork vullingen', zodat u zeker weet dat het poetspapier in uw dispenser past. U kunt tevens op de pagina van de poetsrollen en poetsdoeken kijken en selecteren op typenummer of artikelnummer.

Vloerstandaard of muurstandaard kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over vloerstandaarden of muurstandaarden, of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord