123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Alle opblaasfiguren

Opblaasfiguren kopen?

Bekijk op deze pagina ons ruime assortiment van opblaasfiguren. Door te filteren op kleur, lengte en merk kunt u een opblaasbaar figuur bestellen dat aan uw wensen voldoet. 


1 - 1 van 1

Bestel voordelig opblaasfiguren voor in het zwembad

Bij ons vindt u verschillende opblaasfiguren voor in het zwembad van merken zoals Bestway en Swim Essentials. Zo heeft u de keuze uit onder andere een opblaasbare gouden zwaan, orka, schildpad en pizza punt. Zo hebben wij voor iedereen wat wils, zowel voor kinderen als volwassenen. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel hierboven direct een opblaasfiguur.

Ons assortiment opblaasfiguren

Enkele opblaasfiguren in ons assortiment zijn alleen voor kinderen en sommigen zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Hieronder hebben we enkele producten uit ons assortiment opgeschreven voor u, zodat u een duidelijk overzicht heeft welke opblaasfiguren voor kinderen zijn en welke voor kinderen en volwassenen zijn:

  • Opblaasbare gouden zwaan: Wij verkopen deze in twee varianten, namelijk met en zonder vleugels. De gouden zwaan mét vleugels is voor kinderen vanaf 3 jaar en kan maximaal 25 kilo dragen. De gouden zwaan zonder vleugels is ook voor kinderen vanaf 3 jaar, maar kan maximaal 50 kilo dragen.
  • Opblaasbare orka: Deze opblaasfiguur kan maximaal 45 kilo dragen en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
  • Opblaasbare Sophie de schildpad: Deze is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot maximaal 45 kilo.
  • Opblaasbaar luchtbed zwembad pizza punt: Deze pizza punt is kan tot maximaal 90 kilo dragen en is daardoor geschikt voor kinderen (vanaf 3 jaar) en volwassenen.
  • Opblaasbare avocado: Deze avocado is geschikt voor kinderen en volwassenen tot een maximale gewicht van 80 kilo. De avocado is 180 cm lang.

Samen met nog andere producten uit ons assortiment opblaasfiguren, bieden wij een ruime keuze aan voor zowel kinderen als volwassenen. Bestel daarom snel een opblaasfiguur voor u en/of uw kinderen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar vind ik opblaasfiguren voor kinderen?

Bij 123schoon.nl vindt u meerdere opblaasfiguren voor kinderen, zoals een gouden zwaan, een orka en een schildpad. Het is belangrijk als u opblaasfiguren online opzoekt, dat u de omschrijving van het product goed leest en/of de handleiding leest om er zeker van te zijn of het product voor kinderen geschikt is.

Hoe blaas ik het snelst een opblaasfiguur op?

Om u tijd en moeite besparen kunt u dit eventueel doen met een opblaaspomp. Bij 123schoon.nl vindt u verschillende voetpompen, lucht/handpompen, maar ook elektrische luchtpompen.

Hoe weet ik of een opblaasfiguur mijn gewicht kan dragen?

Dat leest u in de omschrijving van een product en/of in de handleiding. Het is belangrijk dat u dit goed opzoekt van tevoren, omdat niet alle opblaasfiguren alle gewichten kunnen dragen.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons assortiment opblaasfiguren of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op.