123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Biodermal zonnemelk Hydra Plus factor 30 (300 ml)

€ 29,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 24,38 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
delivery 24h
Nu bestellen is maandag in huis
Omschrijving
Deze zonnemelk met factor 30 van Biodermal bevat krachtige, fotostabiele UVA- en UVB-filters die de huid beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Zo verbrandt u minder snel en wordt zonschade voorkomen. Daarnaast zorgt deze zonnemelk ervoor dat de huid op diepe en intensieve wijze gehydrateerd wordt, zodat deze langdurig zacht en verzorgd aanvoelt. Belangrijke vochtinbrengende ingrediënten creëren een beschermlaagje op het oppervlak van de huid en herstellen de vochtbalans. 

Deze zonnemelk heeft daarnaast een lichte textuur en is prettig in gebruik. Het is niet plakkerig of vettig en trekt zeer snel in de huid. Bovendien is het product zeer waterresistent en kunt u hiermee dus ook zwemmen. De zonnemelk is dermatologisch getest, geschikt voor alle huidtypes en ook te gebruiken tijdens en na zwangerschappen. In de verpakking zit 300 ml. 

Let op: Bescherm de huid op juiste wijze door de zonnemelk tijdig aan te brengen (tenminste 20 minuten voor blootstelling aan het zonlicht) en een rijkelijke hoeveelheid van het product te gebruiken. Ook regelmatig opnieuw smeren is noodzakelijk om de juiste bescherming te behouden. 

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.

​​​​​​​
Bekijk de ingrediënten van dit product
Specificaties
Merk: Biodermal Toepassing: Lichaam
Type: Zonnemelk Factor (SPF): 30 info
Soort: Melk UV-bescherming: UVA en UVB
Geschikt voor: Volwassenen Waterproof: ja
Inhoud: 300 ml

Lijst van ingrediënten
 

Aqua, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Myristyl Myristate, Glycerin, Propanediol, Diglycerin, Cetearyl Alcohol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Canola Oil, Potassium Cetyl Phosphate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyglycerin-3, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Benzoate, Parfum.