123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste reinigers tegen groene aanslag

Steunverband

HeltiQ steunwindsel ideaal (5 m x 6 cm)  SHE00077
vergroten
Omschrijving Dit steunwindsel van HeltiQ kan gebruikt worden voor het aanleggen van een steun- of drukverband. Zo is dit een zeer efficiënt medisch hulpmiddel voor verstuikingen, verrekkingen en blessures aan de spieren of de gewrichten. Ook bij sterk bloedende wonden kan het gebruikt worden voor het verbinden; en doordat er extra druk wordt uitgeoefend wordt het bloeden dan ook verminderd. 

Het steunwindsel is gemaakt van materiaal dat zowel stevig als elastisch is, zodat u dit ook op beweeglijke lichaamsdelen kunt gebruiken. Doordat het steunwindsel altijd goed aansluit en op zijn plaats blijft zitten wordt er hiermee betrouwbare ondersteuning geboden. De gewone doorbloeding wordt zo gestimuleerd. Ook preventief kan dit steunwindsel gebruikt worden, bijvoorbeeld tijdens het sporten of als steun bij spataderen. Het steunwindsel is uitwasbaar (en dus herbruikbaar) en heeft een formaat van 5 meter bij 6 cm.

Hoe gebruikt u het HeltiQ steunwindsel ideaal?
Dit HeltiQ steunwindsel kan gebruikt worden als steun- of (wond)drukverband. Houd er in beide gevallen rekening mee dat u het steunwindsel dakpansgewijs moet aanbrengen, dit is met een lichte overlapping van de verschillende lagen. Breng het verder niet té strak aan om afknelling te voorkomen. Voor het vastzetten heeft u een hechtpleister nodig. Als u het steunwindsel gebruikt om een bloedende wond te verbinden heeft u gerold snelverband nodig. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 5 m x 6 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Steunwindsel
Nu bestellen is maandag in huis
€ 2,50 (Inclusief 9% BTW)
( € 2,29 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ steunwindsel ideaal (5 m x 8 cm)  SHE00078
vergroten
Omschrijving Gebruik dit steunwindsel van HeltiQ om een steun- of drukverband aan te leggen bij spieren of gewrichten die verstuikt, verrekt of geblesseerd zijn. Ook kan het gebruikt worden als wonddrukverband bij bloedende wonden, waarbij de extra druk die er uitgeoefend wordt het bloeden vermindert. Zo is dit een efficiënt en veelzijdig medisch hulpmiddel voor verschillende soorten letsel.

Het gebruikte materiaal is stevig en elastisch, sluit altijd goed aan en blijft gegarandeerd goed op zijn plaats zitten. Zo is dit steunwindsel ook geschikt voor beweeglijke lichaamsdelen, wordt hiermee betrouwbare ondersteuning geboden en blijft de gewone doorbloeding gestimuleerd. U kunt dit steunwindsel bovendien ook preventief gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het sporten of als steun bij spataderen. Het steunwindsel is uitwasbaar (en dus herbruikbaar) en heeft een formaat van 5 m bij 8 cm.

Hoe gebruikt u het HeltiQ steunwindsel ideaal?
U kunt dit HeltiQ steunwindsel dus gebruiken als steun- of (wond)drukverband. Het is belangrijk om het steunwindsel dakpansgewijs aan te brengen, waarbij u er dus rekening mee moet houden dat er een lichte overlapping is tussen de verschillende lagen. Ook het niet te strak aanbrengen van het materiaal is belangrijk, omdat er anders afknellingen kunnen ontstaan. Voor het vastzetten heeft u een hechtpleister nodig. Als u het steunwindsel gebruikt om een bloedende wond te verbinden heeft u gerold snelverband nodig. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 5 m x 8 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Steunwindsel
Nu bestellen is maandag in huis
€ 3,29 (Inclusief 9% BTW)
( € 3,02 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ steunwindsel ideaal (5 m x 10 cm)  SHE00079
vergroten
Omschrijving Last van verstuikte, verrekte of geblesseerde spieren of gewrichten? Of van een sterk bloedende wond? Voor het behandelen hiervan kunt u dit steunwindsel van HeltiQ gebruiken. Hiermee kunt u een steun- of drukverband aanleggen voor betrouwbare ondersteuning en stimulering van de doorbloeding, of een wonddrukverband voor het verminderen van de bloeding. Dit veelzijdige medische hulpmiddel is geschikt voor verschillende soorten letsel.

Dit steunwindsel is gemaakt van stevig en elastisch materiaal. Ook op beweeglijke lichaamsdelen kan het dus aangebracht worden, en het blijft gegarandeerd goed op zijn plaats zitten. Het lubbert niet en biedt altijd de ondersteuning die er nodig is. Ook voor preventief gebruik is dit steunwindsel geschikt; bijvoorbeeld voor tijdens sportactiviteiten of als steun bij spataderen. Het steunwindsel is uitwasbaar (en dus herbruikbaar) en heeft een formaat van 5 m bij 10 cm.

Hoe gebruikt u het HeltiQ steunwindsel ideaal?
Of u dit HeltiQ steunwindsel nu gebruikt als steunverband of als (wond)drukverband, u moet het altijd dakpansgewijs aanbrengen. Dit betekent dat er een lichte overlapping moet zijn tussen de verschillende lagen. Ook is het belangrijk dat u het steunwindsel nooit te strak aanbrengt. Als u dit wel doet kan er namelijk een afknelling ontstaan. Voor het vastzetten heeft u een hechtpleister nodig. Als u het steunwindsel gebruikt om een bloedende wond te verbinden heeft u gerold snelverband nodig. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 5 m x 10 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Steunwindsel
Nu bestellen is maandag in huis
€ 3,59 (Inclusief 9% BTW)
( € 3,29 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten