123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Hoe moet u uw zwembadverwarming schoonmaken?

Hoe moet u uw zwembadverwarming schoonmaken?
Hoe moet u uw zwembadverwarming schoonmaken?
 

Hoe u de zwembadverwarming moet reinigen is per verwarmingsmethode verschillend. Om het rendement te behouden is het vaak wel belangrijk om de zwembadverwarming regelmatig schoon te maken. Lees de handleiding van uw specifieke zwembadverwarming goed door om te bekijken hoe u uw apparaat op optimale wijze moet reinigen.

Zo is het bij ons verwarmingselement op basis van zonnewarmte belangrijk om enkel water te gebruiken bij het reinigen, omdat andere reinigingsmiddelen schade kunnen aanbrengen aan de materialen. En voor een zwembadkachel kunt u bijvoorbeeld speciale schoonmaakmiddelen aanschaffen. Op deze manier kunt u voor iedere zwembadverwarming aan de hand van de handleiding specifieke producten of reinigingsmethodes vinden.

Tip! Als u uw zwembadverwarming ’s winters gaat opbergen is het raadzaam om deze goed af te dekken. Wanneer u dit niet doet kan er vuil op terechtkomen en kunnen er beschadigingen op ontstaan die na verloop van tijd lastig weg te halen zijn. Ook kan er vocht op terecht komen. Als dit bevriest kan dit ernstige gevolgen hebben en voor blijvende beschadigingen zorgen. Zorg er daarom ook ook altijd voor dat er geen water is achtergebleven in de leidingen van de zwembadverwarming.

Heeft u na het lezen van de handleiding van uw specifieke verwarmingselement nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.


Bestel hieronder direct alles wat u nodig heeft.