123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Overige zwembad vragen

Overige zwembad vragen?

Bekijk op deze pagina alle informatie over het gebruik van uw zwembad. Hier bespreken we onder meer wat voor mogelijkheden er zijn voor het verwarmen van uw zwembad, hoe u lekkages kunt vinden en oplossen en hoe u uw zwemkleding langer mooi houdt. Zo geniet u altijd van uw zwembad.

1 - 0 van 0

Antwoord op meer zwembad vragen

Op deze pagina vindt u meer informatie over allerlei verschillende onderwerpen die te maken hebben met het zwembad in uw tuin. In deze sectie hebben we overige en algemene zwembad vragen verzameld en kunt u dus terecht voor de vragen die niet tot een van de vier andere categorieën van de Zwembadhulp behoren. Met al deze informatie en tips kunt u ervoor zorgen dat u het hele jaar door op een comfortabele en veilige wijze gebruik kunt maken van uw zwembad.

Heeft u meer specifieke vragen? Navigeer dan eenvoudig naar onze andere secties en lees hier bijvoorbeeld meer over het opzetten en weghalen van uw zwembad. Door dit op een goede manier te doen kunt u optimaal gebruik garanderen en de levensduur van uw bad verlengen. Vind bij ons daarom diverse handige tips en adviezen en maak uw bad op de juiste wijze zomer- of winterklaar. Ook over allerlei andere onderwerpen kunt u bij ons alle informatie vinden.

Komt u er na het lezen van onze informatie nog niet helemaal uit? Of mist u belangrijke informatie in onze Zwembadhulp? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij u verder helpen.