123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

HeltiQ steunwindsel ideaal (5 m x 10 cm)

HeltiQ steunwindsel ideaal (5 m x 10 cm)
€ 3,59 (Inclusief 9% BTW) (€ 3,29 Exclusief 9% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Last van verstuikte, verrekte of geblesseerde spieren of gewrichten? Of van een sterk bloedende wond? Voor het behandelen hiervan kunt u dit steunwindsel van HeltiQ gebruiken. Hiermee kunt u een steun- of drukverband aanleggen voor betrouwbare ondersteuning en stimulering van de doorbloeding, of een wonddrukverband voor het verminderen van de bloeding. Dit veelzijdige medische hulpmiddel is geschikt voor verschillende soorten letsel.

Dit steunwindsel is gemaakt van stevig en elastisch materiaal. Ook op beweeglijke lichaamsdelen kan het dus aangebracht worden, en het blijft gegarandeerd goed op zijn plaats zitten. Het lubbert niet en biedt altijd de ondersteuning die er nodig is. Ook voor preventief gebruik is dit steunwindsel geschikt; bijvoorbeeld voor tijdens sportactiviteiten of als steun bij spataderen. Het steunwindsel is uitwasbaar (en dus herbruikbaar) en heeft een formaat van 5 m bij 10 cm.

Hoe gebruikt u het HeltiQ steunwindsel ideaal?
Of u dit HeltiQ steunwindsel nu gebruikt als steunverband of als (wond)drukverband, u moet het altijd dakpansgewijs aanbrengen. Dit betekent dat er een lichte overlapping moet zijn tussen de verschillende lagen. Ook is het belangrijk dat u het steunwindsel nooit te strak aanbrengt. Als u dit wel doet kan er namelijk een afknelling ontstaan. Voor het vastzetten heeft u een hechtpleister nodig. Als u het steunwindsel gebruikt om een bloedende wond te verbinden heeft u gerold snelverband nodig. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 5 m x 10 cm (lxb)
Type: Verbandmiddel Aantal: 1 stuks
Soort: Steunwindsel

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)