123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Heltiq zalfgaaskompres (7,5 cm x 10 cm, 6 stuks)

€ 3,29 (Inclusief 9% BTW)
(€ 3,02 Exclusief 9% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Dit zalfgaaskompres van HeltiQ is een geweven gaaskompres dat te gebruiken is voor het afdekken van schaaf- en brandwonden (eerste- en tweedegraads). Door de zalf, die geïmpregneerd is in het gaaskompres, wordt de wond verkoelt, de pijn verlicht en de huid zacht en soepel gemaakt. Doordat de wond hiermee ook vochtig gehouden wordt zal het gebruikte gaaskompres of wondsnelverband niet gauw vastkleven aan de wond. Zo kunt u dit product gebruiken om wondherstelling te versnellen en de kans op littekenvorming te verkleinen. 

Dit gaaskompres is een medisch hulpmiddel en een steriel product. Door het hypoallergene materiaal dat er gebruikt is zullen er niet gauw allergische reacties ontstaan. In de verpakking zitten 6 gaaskompressen, met een formaat van 7,5 bij 10 cm. 

Hoe gebruikt u het HeltiQ zelfgaaskompres?
Dit zelfgaaskompres kan gebruikt worden als tussenlaag. Omdat hiermee geen wondvocht geabsorbeerd wordt raden we u aan om dit altijd in combinatie met een gaaskompres of wondsnelverband te gebruiken. Gebruik vervolgens een fixatiewindsel en/of hechtpleister om het gaaskompres vast te zetten. Verder is het belangrijk om het zelfgaaskompres koel en droog te bewaren en vanuit de verpakking direct op de wond te leggen om de steriele werking te behouden. Ook regelmatig vervangen is nodig.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: HeltiQ Afmetingen: 7,5 x 10 cm (lxb)
Type: Kompres Aantal: 6 stuks
Soort: Zalfgaaskompres