123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste reinigers tegen groene aanslag

Standaard luchtverfrissers

Standaard luchtverfrissers kopen?

Bestel op deze pagina standaard luchtverfrissers voor het neutraliseren van vervelende geurtjes. U kunt hieronder het juiste merk selecteren om direct ons hele aanbod te bekijken. 

Een frisse en gezonde lucht met luchtverfrissers

Last van vervelende geurtjes in huis? Dit kan op veel plekken voorkomen, bijvoorbeeld in het toilet of in de badkamer, maar ook in de keuken, in de buurt van een vuilnisbak of in een kledingkast. Het zorgt er wel voor dat een ruimte direct als minder prettig ervaren wordt. Voor een lekkere geur in huis schaft u daarom luchtverfrissers aan. Op 123schoon.nl vindt u een ruim assortiment.

De kracht van luchtverfrissers

Met luchtverfrissers worden nare geurtjes geneutraliseerd en verbloemd. Zo ruikt het hele huis weer fris en schoon. Een lekkere geur in huis zorgt er bovendien voor dat mensen zich sneller thuis voelen. Daarnaast kunnen geuren bepaalde positieve herinneringen oproepen, waardoor iemand direct een fijn gevoel krijgt bij een kamer. Geuren kunnen dus echt de beleving sturen en zorgen voor een onbewust positief effect, terwijl vervelende luchtjes juist een negatieve ervaring in de hand werken.

Als geuren te veel opvallen of te sterk zijn, worden we ons er ook té bewust van. Dit heeft geen gunstig effect, omdat de bewuste processen in de hersenen dan gaan werken. Juist het onbewuste positieve effect van een lekkere geur wordt hiermee ondermijnt. Daarom zijn luchtverfrissers ideaal, want deze verspreiden een subtiele geur. Voorbeelden van geuren die door luchtverfrissers verspreid worden zijn bloemige geuren, fruitige geuren en geuren die doen denken aan de natuur.

Op 123schoon vindt u verschillende soorten luchtverfrissers. Met sprays kunt u zelf de hoeveelheid bepalen die u wilt gebruiken. Ook zijn er automatische systemen, die ervoor zorgen dat er gedurende de dag een continue luchtstroom wordt verspreid. Zo hoeft u er zelf niet meer achteraan te gaan.

Andere soorten luchtverfrissers kopen?

Naast de standaard luchtverfrissers zijn er ook nog andere producten in onze webshop te vinden die zorgen voor een prettige geur in huis. Zo zijn er elektrische luchtverfrissers die een automatische geur verspreiden gedurende de hele dag of luchtverfrissers voor in dispensers. In een dispenser wordt de luchtverfrisser op een nette manier weggewerkt, waardoor het geen afbreuk doet aan uw interieur. Daarnaast vindt u in ons assortiment geurverspreiders, waarmee etherische oliën verspreid worden. Ook geurstokjes verspreiden een zeer subtiele geur door het huis. Tot slot hebben we ook speciale luchtverfrissers voor in de auto of op het toilet.

Een gezonde lucht

Een lekker geurtje in huis is dus heel belangrijk. Maar het hebben van een gezonde lucht is dit uiteraard ook. Hiervoor zijn luchtreinigers heel erg belangrijk. Deze zorgen ervoor dat grote en kleine deeltjes, bijvoorbeeld van huisstof, bacteriën, huisstofmijt en virussen, uit de lucht verwijderd worden. Ook ziektekiemen worden op deze manier bijvoorbeeld verwijderd. Zo ademt u altijd gezonde lucht in. Door verwarmingen of airco's kan de lucht bovendien droog worden, en dan is een luchtbevochtiger handig. Deze zorgt ervoor dat de lucht op een hygiënische en efficiënte manier vochtiger, en dus gezonder en natuurlijker, wordt. Ga voor schone, frisse en lekker ruikende lucht, elke dag weer.

Heeft u vragen over standaard luchtverfrissers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten