123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Beschermende kleding

1 - 0 van 0

Met beschermende kleding wordt de hygiëne en veiligheid verhoogd

Beschermende kleding heeft een aantal voordelen. Zo zorgt het uiteraard voor de bescherming van het lichaam én de kleding, maar draagt het dragen van een plastic schort of ander werkschort ook een steentje bij aan de herkenbaarheid en autoriteit van medewerkers. Op 123schoon.nl koopt u verschillende soorten beschermende kleding.

Beschermende kleding: verschillende soorten

Beschermende kleding biedt dus, zoals de naam al zegt, persoonlijke bescherming, bijvoorbeeld tegen vuiligheid, vocht, schadelijke stoffen of bacteriën. Hiermee wordt de persoonlijke hygiëne en veiligheid van de medewerkers gegarandeerd. Bovendien wordt hiermee gezorgd dat kruisbesmetting voorkomen wordt: u kunt namelijk niet de bacteriën van de ene plek meenemen naar de volgende plek (mits de beschermende kleding tijdig gewisseld wordt). Ideaal voor bijvoorbeeld de voedingsindustrie en de gezondheidszorg. Er zijn verschillende soorten:
  • Herbruikbaar schorten: Herbruikbare schorten zijn meerdere keren te gebruiken, mits ze tussendoor goed gereinigd worden. Ze zijn ideaal voor in bijvoorbeeld de gezondheidszorg of de voedingsindustrie. De schorten zijn gemaakt van polyurethaan, een kunstmatig alternatief van leer dat stevig, dik en betrouwbaar is.
  • Wegwerpschorten: Dit soort plastic schorten zijn handig en tijdbesparend. Medewerkers hoeven zich niet helemaal om te kleden, maar kunnen snel een wegwerpschort aandoen. Een snelle oplossing. Na afloop wordt het schort gewoon weggegooid. Met het schort kunt u de voorkant van het lichaam beschermen. De wegwerpschorten die u op 123schoon.nl vindt zijn gemaakt van polyetheen (PE kunststof), een dik geruwd materiaal dat goede bescherming biedt.
  • Isolatieschorten: Isolatieschorten zijn groter dan wegwerpschorten en beschermen zowel het lichaam als de armen, bijvoorbeeld tegen vocht, schadelijke stoffen en vuiligheden. De schorten zijn gemaakt van sterk latexvrij materiaal.
  • Wegwerpoveralls: Met een geheel overall bent u nog vollediger beschermd dan met enkel een wegwerp- of isolatieschort. De overalls bedekken namelijk de gehele voor- en achterkant van uw lichaam én zijn voorzien van een capuchon. Hierdoor bieden ze optimale hygiëne en zorgen ze voor ultieme bescherming. De overalls zijn gemaakt van polypropyleen, een sterk materiaal. Ze zijn geschikt voor eenmalig gebruik.
Heeft u aan beschermende kleding alleen niet genoeg? Met onze complete beschermingspakketten beschermt u niet alleen het gehele lichaam, maar ook het hoofd en de schoenen. Zo wordt optimale veiligheid gegarandeerd. 

Beschermende kleding voor kleurgecodeerde PBM

Beschermende kleding is beschikbaar in verschillende kleuren. Hierdoor zijn ze ideaal voor in bedrijven (bijvoorbeeld in de voedingsindustrie) die met een kleurgecodeerd systeem werken. Dit betekent, net als bij kleurgecodeerde schoonmaaksystemen, dat de werkplek is opgedeeld in verschillende zones, waarin PBM kleding in een bepaalde kleur gedragen wordt. Hierdoor wordt gezorgd dat er geen kruisbesmetting tussen de verschillende zones mogelijk is. De hygiëne binnen het bedrijf wordt zo verhoogd en de risico's worden verminderd.

Beschermende kleding kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over beschermende kleding of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord