123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste reinigers tegen groene aanslag

Huid ongemakken

HeltiQ zemelen bad (200 ml)  SHE00126
vergroten
Omschrijving Heeft u last van een droge, schrale, gevoelige of rode huid? Maak dan gebruik van dit HeltiQ zemelenbad. Dit zemelenextract moet opgelost worden in een bak met lauwwarm water. Door deze natuurlijke substantie, waarbij dus gebruik gemaakt is van zemelen uit haverkorrels, wordt de huid verzorgd en verzacht. Doordat dit ook jeukstillend werkt heeft u hiermee minder last van de huid.

Huidproblemen worden zo op effectieve wijze opgelost. Dit zemelenextract is te gebruiken door kinderen vanaf 6 maanden en door volwassenen. De verpakking bevat 200 ml.

Hoe gebruikt u een HeltiQ zemelen bad?
Los het zemelenextract op in een bak lauwwarm water. Knijp 6 keer in de flacon in het geval van maximaal 50 liter water en 12 keer in het geval van maximaal 100 liter water. Breng de substantie vervolgens aan op de huid met een washandje of neem plaats in het bad. 

Let op: U kunt dit product beter niet gebruiken in combinatie met zeep of shampoo. Spoel het lichaam nadien bovendien niet af met water om de juiste werking te behouden. Gebruik dit product tot slot niet als u last heeft van een glutenallergie of -intolerantie, een ontstoken huid, een open en beschadigde huid of andere huidaandoeningen. Dit product moet koel en droog bewaard worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Zemelen bad
Type: Huid ongemakken Capaciteit: 200 ml
Nu bestellen is maandag in huis
€ 6,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 5,74 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ zemelen gel (100 ml)  SHE00127
vergroten
Omschrijving Met deze zemelengel van HeltiQ kunt u een droge, gevoelige, schrale of rode huid behandelen. Hiermee zorgt u ervoor dat het jeukerige gevoel verdwijnt en voelt uw huid weer zacht en soepel aan. Dit komt door de natuurlijke ingrediënten in de gel. De zemelen, afkomstig uit haverkorrels, hebben een verzachtende en verzorgende werking. Ook wordt het herstellende vermogen van de huid hiermee ondersteund.

Huidproblemen worden zo op effectieve wijze opgelost. Deze zemelengel is te gebruiken door kinderen vanaf 6 maanden en door volwassenen. De verpakking bevat 100 ml.

Hoe gebruikt u de HeltiQ zemelen gel?
Breng de gel in een dun laagje aan op de huid, nadat u uw handen goed gewassen heeft. Het is belangrijk om de gel goed in te masseren. Zorg er verder voor dat u de gel in de koelkast bewaard, zodat u een verkoelende werking kunt verzekeren. 

Let op: Gebruik dit product niet als u last heeft van een glutenallergie of een glutenintolerantie, een ontstoken huid, een open en beschadigde huid of andere huidaandoeningen. Dit product moet koel en droog bewaard worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Zemelen gel
Type: Huid ongemakken Capaciteit: 100 ml
Nu bestellen is maandag in huis
€ 11,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ wrattenbehandeling wratweg (38 ml)  SHE00124
vergroten
Omschrijving Last van wratten op de handen en voeten of waterwratjes? Gebruik Wratweg van HeltiQ. In deze verpakking vindt u een verzameling van producten waarmee u zelf eenvoudig wratten kunt verwijderen. Dit werkt op basis van cryotherapie, waarbij de wrat dus bevroren wordt. Deze set is direct klaar voor gebruik en makkelijk te hanteren.

Deze producten zijn voor verschillende soorten wratten geschikt. U kunt namelijk per type wrat de juiste hoeveelheid doseren. Doordat het spuitbusje met de kap over de wrat heen te plaatsen is, is het gebruik zeer effectief. In slechts 10 seconden heeft u de wrat tot in de kern bevroren, waardoor de behandeling minder pijnlijk is en zorgt voor een snel resultaat. De verpakking bevat 1 spuitbusje met kap (38 ml), 8 wratbeschermende pleisters, 16 reinigingsdoekjes en een gebruiksaanwijzing.

Hoe werkt de HeltiQ wrattenbehandeling wratweg?
Lees voor gebruik zorgvuldig de gebruiksaanwijzing en bepaal met wat voor soort wrat u te maken heeft. Plaats de kap van het spuitbusje over de wrat heen en activeer het spuitbusje door aan de hand van de grootte van de wrat drie tot vijf keer te drukken. Na 5 of 10 seconden kunt u het spuitbusje verwijderen.

Reinig de opening van de kap met de reinigingsdoekje en breng op de wrat een speciale wrattenpleister aan. Na 10 tot 14 dagen valt de wrat vanzelf van de huid. HeltiQ Wratweg moet koel en droog bewaard worden.  
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Wrattenbehandeling
Type: Huid ongemakken Capaciteit: 38 ml
Nu bestellen is maandag in huis
€ 14,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 12,36 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ verkoelende gel bij waterpokken (100 ml)  SHE00128
vergroten
Omschrijving Gebruik deze verkoelende gel van HeltiQ voor het verkoelen, verzorgen en verzachten van de huid van uw kindje als hij of zij last heeft van waterpokken. Met deze dag- en nachtformule wordt de huid zowel overdag als 's nachts behandeld. Zo kan uw kindje overdag gewoon blijven spelen en wordt ook de nachtrust niet verstoord.

Naast de gel, die verzorgend en verzachtend werkt, vindt u in de verpakking ook zemelenextract. Door dit op te lossen in lauwwarm water maakt u een zemelenbad. Uw kindje voor het slapengaan eerst in dit zemelenbad stoppen en daarna insmeren met verkoelende gel zorgt voor de beste werking. Zo worden blaasjes verzacht, wordt het herstellende vermogen van de huid ondersteund en voelt de huid gauw soepeler en zachter aan. Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en kan ook voor de gevoelige huid gebruikt worden. De verpakking bevat verkoelende gel (100 ml) en zemelenextract (4 x 20 ml).

Hoe gebruikt u de HeltiQ verkoelende gel?
Los één sachet op in een bad met lauwwarm water en doe uw kind in bad. Zorg dat u geen zeep of shampoo gebruikt en spoel nadien niet af met water. De verkoelende gel moet vervolgens in een dun laagje aangebracht worden op de huid, met schone handen. Vervolgens moet u het goed in masseren. Zorg er verder voor dat u de gel in de koelkast bewaard, zodat u een verkoelende werking kunt verzekeren. 

Let op: Gebruik dit product niet als uw kindje last heeft van een glutenallergie of -intolerantie, een ontstoken huid, een open en beschadigde huid of andere huidaandoeningen. Dit product moet koel en droog bewaard worden. 
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Waterpokken
Type: Huid ongemakken Capaciteit: 100 ml
Nu bestellen is maandag in huis
€ 16,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 14,01 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
HeltiQ wrattenbehandeling steelwratjes (38 ml)  SHE00125
vergroten
Omschrijving Last van steelwratjes in de hals en de nek, of onder de oksels en de borsten? Gebruik dan deze HeltiQ wrattenbehandeling voor steelwratjes. Hiermee kunt u de wratjes eenvoudig verwijderen op basis van cryotherapie. Dit betekent dat de steelwratjes bevroren worden, zodat ze op een effectieve en pijnloze wijze weggehaald kunnen worden.

De wrattenbehandeling bestaat uit een spuitbusje met verwisselbare applicator. Bij iedere behandeling vervangt u de kap, zodat dit zeer hygiënisch is. In ongeveer 40 seconden wordt de wrat bevroren en na 10 tot 14 dagen valt deze vervolgens van de huid af. De verpakking bevat 1 spuitbusje met kap (38 ml), 8 beschermpleisters, 8 applicatoren en een gebruiksaanwijzing.

Hoe werkt de HeltiQ wrattenbehandeling steelwratjes?
Lees voor gebruik zorgvuldig de gebruiksaanwijzing. Plaats een beschermpleister om het steelwratje. Bevestig vervolgens de applicator in de opening van de kap. Druk het spuitbusje vier keer in, wacht 10 seconden en plaats dit dan voor 40 seconden op het steelwratje. Na de behandeling moet u de beschermpleister direct verwijderen en de verwisselbare applicator weggooien. Doe dit voorzichtig, om bevriezing van de huid te voorkomen. 

Let op: Deze behandeling is niet te gebruiken bij steelwratjes die groter zijn dan 4 mm. In het geval van meerdere steelwratjes moeten deze allemaal apart behandeld worden, met minimaal 1 dag tussen de behandelingen in.
Specificaties
Merk: HeltiQ Soort: Wrattenbehandeling
Type: Huid ongemakken Capaciteit: 38 ml
Nu bestellen is maandag in huis
€ 19,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,49 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten