123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Pedaalemmer

Pedaalemmer kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan pedaalemmers. U kunt hier filteren op capaciteit om snel een afvalbak met het juiste aantal liters te vinden, van 3 liter tot 50 liter. Gebruik de filters daarnaast om een prullenbak in de juiste kleur te bestellen. Zo vindt u bij ons altijd eenvoudig wat u zoekt.


1 - 24 van 74

Pedaalemmers in allerlei soorten en maten

Het voordeel van de pedaalemmer zit hem al in de naam: het pedaal. Deze prullenbak heeft een afgesloten deksel die u opent door op het pedaaltje te drukken met uw voet. Een zeer hygiënische oplossing, want u hoeft de deksel zelf niet aan te raken. Bovendien is deze prullenbak ook nog eens zeer handig: u komt nooit handen tekort, want u heeft alleen uw voeten nodig. Nooit meer problemen als u teveel afval tegelijkertijd wilt weggooien dus!

Hoeveel liter?

Hoe groot moet mijn pedaalemmer dan zijn? Via de handige keuzehulp kunt u kiezen tussen pedaalemmers van 0 tot 14 liter, 15 tot 29 liter, 30 tot 44 liter en 45+ liter. Voor in de badkamer of het toilet kunt u op de eerste categorie klikken, omdat u hier niet zoveel troep zult maken.

In de keuken is een groter formaat wel verstandig. Voor één persoon is de categorie van 15 tot 29 liter geschikt, voor twee of drie personen de categorie 30 tot 44 liter en voor vier of meer personen kunt u het beste kijken bij de 45+-categorie.

Naast grootte is er op 123schoon.nl ook een ruime keuze uit verschillende kleuren en modellen van de emmers. Een pedaalemmer hoeft namelijk helemaal niet saai te zijn. Kies bijvoorbeeld voor RVS als u ervan verzekerd wilt zijn dat de pedaalemmer altijd mooi blijft. Of ga voor elegant zwart of klassiek wit. En wilt u vierkant of juist rond? Kortom, genoeg keuze zodat er altijd een pedaalemmer is die past in uw interieur.

Pedaalemmer kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over pedaalemmers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord