123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Leifheit Clean Twist

Leifheit Clean Twist kopen?

Met de mopsets of vloerwissers uit het Leifheit Clean Twist assortiment maakt u moeiteloos iedere vloer weer stralend schoon. Ga voor een complete set of bestel de juiste vervangingsdoeken als u al een set heeft.  Bekijk ook onze andere schoonmaakartikelen van Leifheit.


Bestel goedkoop de Leifheit Clean Twist

Reinig vloeren grondig met een Leifheit Clean Twist mopset. De Leifheit Clean Twist Disc is zelfs uitgeroepen tot beste dweilsysteem van 2022. Lees hieronder meer over de Leifheit Clean Twist of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

De voordelen van de Leifheit Clean Twist

De Leifheit Clean Twist mopsets zijn uniek in het uitwringsysteem met rotatiemechanisme. Hierdoor is bukken verleden tijd en hoeft u uw handen niet vuil te maken bij het uitwringen. De mop wordt gecentrifugeerd door het pompmechanisme in de steel van de dweil. De Clean Twist Ergo heeft zelfs een spin-stop-functie voor individuele dosering van de vochtigheid van de mop. De Leifheit Clean Twist mopsets maken schoonmaken erg moeiteloos.

De voordelen van de Leifheit Clean Twist Disc

De Leifheit Clean Twist Disc is in 2022 uitgeroepen tot beste dweilsysteem. Dit is te danken aan de telescoopsteel, handig uitwringsysteem dat bukken en vuilen handen voorkomt en spin-stop-functie dat het schoonmaken erg gemakkelijk maakt. Ook hebben de emmers een grote inhoud en wordt de Clean Twist Disc set gezien als een complete set van een betrouwbaar merk. De mopkop is te wassen en kan worden vervangen, zodat u altijd voor een stralend schoon resultaat gaat.

Leifheit Clean Twist mop reinigen

De mopkoppen en dweilen van Leifheit kunnen in de wasmachine worden gewassen. Let hierbij wel op de wasvoorschriften die in de verpakking of op het product zelf staan. De meeste mopkoppen van Leifheit kunt u wassen op 60 graden. Het wassen van uw dweil of mop garandeert dat u met een schone mop uw vloer dweilt, zo laat u tijdens het schoonmaken geen oud vuil achter.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan de Leifheit mop in de wasmachine?

De Leifheit mopkoppen en vloerwissers zijn wasbaar in de wasmachine. De meeste artikelen kunnen worden gewassen op 60 graden. Het specifieke wasvoorschrift voor uw mop kunt u terugvinden op het product of in de verpakking. Zo houdt u uw mopkoppen en vloerwissers hygiënisch schoon.

Hoe moet ik de Leifheit dweil wassen?

De mopkoppen en vloerwissers van Leifheit kunt u in de wasmachine stoppen. De wasvoorschriften geven aan op welke temperatuur u de producten kunt wassen.

Hoe werkt de Leifheit Clean Twist?

De Leifheit Clean Twist werkt voor een groot deel net zoals alle andere dweilsystemen en vloerwissers. Het voornaamste verschil is dat de steel van de mop van een Leifheit Clean Twist een pompmechanisme heeft. Hiermee centrifugeert u de mopkop of vloerwisser moeiteloos in het unieke uitwringsysteem.
 

Heeft u vragen over de Leifheit Clean Twist of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.